Lola's Box

Ceea ce experimentăm este vreme de primăvară? Am fi tentaţi să spunem că nu, dar Yves Rocher a pregătit o serie de noutăţi pentru acest sezon. Balsamuri lichide pentru buze, rujuri, produse pentru îngrijire corporală, pentru recăpătarea supleţii, dar şi pentru protecţie împotriva razelor solare. Fără îndoială, primăvara Yves Rocher este aromată şi parfumată.

Balsam lichid pentru buze, cu ulei de cireşe

Când este vorba să ne definim machiajul, mesajul Yves Rocher pentru buzele noastre este strălucire şi nutriţie. O noutate pentru companie, balsamul lichid pentru buze se bazează pe uleiul de cireşe cu proprietăţi nutritive. Practic, este o combinaţie între proprietăţile nutritive ale produsului şi strălucirea specifică unui gloss. Graţie acestui balsam lichid, buzele sunt hrănite şi beneficiază de o culoare strălucitoare. Unde mai pui şi că miroase a cireşe, fructul emblematic al primăverii. Balsamul lichid este disponibil în 10 nuanţe – preţ 24,9 lei (7ml).

Noua colecţie de rujuri: Vertige sau Absolut

Rujul nu trebuie să lipsească din ritualul nostru de machiaj. Dar ce să alegem. Un ruj care să fie ameţitor prin culoare, textură şi hidratare? Sau unul cu culori ultrapigmentate şi rezistenţă îndelungată? În funcţie de preferinţe, noua colecţie de rujuri Yves Roche – disponibilă din luna mai – vine cu ceva pentru fiecare din noi:

  • Vertige – combină o paletă de culori radiante cu o textură cremoasă şi hrănitoare pentru contur absolut al buzelor. Culorile disponibile variază de la cele delicate la cele mai intense. Îmbogăţite cu ulei de cireşe, noile rujuri Vertige oferă trei efecte – strălucitor (textură fondantă şi acoperire adaptabilă, 12 nuanţe), satinat (textură cremoasă şi acoperire perfectă, 20 de nuanţe) şi sidefat (textură cremoasă şi acoperire perfectă, 8 nuanţe). Preţ 36,00 lei.

  • Absolut – asociază intensitatea culorilor ultrapigmentate cu efectul reconfortant al uleiului regenerator de camelie. Emblematic pentru orice makeup, rujul este disponibil în 20 de nuanţe intense, cu finisaj satinat. Preţ 52,00 lei.

Arome din Provence: ediţie limitată cu caisă şi rozmarin

Dacă ai putea asocia două arome complet diferite, ai încerca să îmbini parfumul dulceţii de caise cu notele aromatice ale rozmarinului? Ei bine, se poate, iar călătoria senzorială te poartă pe plaiurile din Provence. Dar atenţie: gama de îngrijire corporală poate da… dependenţă. 🙂 Specialiştii Cosmétique Végétale au asociat gelul de Aloe Vera bio, uleiul esenţial de rozmarin şi extractul de caisă.

  • Gel de duş nectar – pielea este curăţată delicat şi beneficiază de un parfum discret. Preţ 15,40 lei (400 ml) / 8,90 lei (200 ml).
  • Spray parfumat pentru corp – îl poţi folosi oricând în timpul zilei pentru o doză suplimentară de prospeţime. Preţ 24,90 lei (100 ml).
  • Gel hidratant pentru corp – hidratare lejeră datorită texturii proaspete ce se absoarbe uşor. Preţ 18,90 lei (200 ml).

Supleţe fără efort cu mangostan

Pentru a avea supleţea pe care ne-o dorim, mereu trebuie să găsim un echilibru între depunerea şi eliminarea grăsimilor din celulele adipoase. Cercetătorii Cosmétique Végétale au studiat mecanismul central al ţesutului adipos – un receptor ce gestionează şi echilibrează relaţia lipoliză – lipogeneză. Activarea acestuia permite un mecanism eficient de remodelare a siluetei, iar pentru aceasta se mizează pe molecula naturală din mangostan. 100% natural, extractul activ de coajă de mangostan are acţiune împotriva stocării grăsimilor, drenează şi oferă efect de fermitate.

  • Ser tonifiant pentru supleţe – remodelează silueta, conferă fermitate şi frumuseţe pielii. Textura fresh intră rapid în piele şi nu este lipicioasă. Se aplică dimineaţa şi seara, cu mişcări circulare, insistând pe zonele dorite (abdomen, talie, coapse). Preţ 94,00 lei (150 ml).
  • Cremă hidratantă anticelulitică – hidratează şi conferă frumuseţe pielii, reducând aspectul de coajă de portocală. Un lapte cremos cu o textură uşoară care ajută la combaterea aspectului celulitei. Se aplică dimineaţa şi seara pe toată suprafaţa corpului, în locul laptelui de corp obişnuit. Preţ 78,00 lei (200 ml).

Protecţie solară cu Steaua Dunelor

Experienţa pe care Yves Rocher o are cu universul vegetal iese încă o dată în evidenţă prin gama de protecţie solară, bazată pe extractul poliactiv de Steaua Dunelor. Datorită mediului în care trăieşte, planta oferă cinci acţiuni de îngrijire şi protecţie a pielii: amplifică sinteza melaninei, stimulează capacitatea de apărare a pielii, protejează structura pielii şi împotriva fotoîmbătrânirii, stimulează regenerarea celulară.

  • Lapte spray pentru corp FPS50+ – protejează pielea fără a lăsa urme; preţ 69,00 lei (150 ml)
  • Ulei pentru corp sublim FPS30 – protejează şi conferă frumuseţe pielii; preţ 65,00 lei (150 ml)
  • Lapte hidratant 3în1 după plajă – calmează, hidratează şi conferă un bronz sublim; preţ 32,00 lei (150 ml)

Acum că noutăţile de primăvară le-am aflat, nu rămâne decât să ne alegem preferatele. Voi ce aţi prefera?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.