Lola's Box

Dragele mele, este tot mai evident că ţinutele noastre vor fi din ce în ce mai subţiri, pentru că vremea bună ne răsfaţă, iar soarele ne scaldă cu razele sale. Aşa că trebuie să fim întotdeauna strălucitoare, iar pielea noastră să fie în stare (aproape) perfectă. Şi pentru acest lucru, o mână de ajutor ne oferă şi Ivatherm.

Joviale Fluid Foundation SPF25Cu toate ne dorim un ten cât mai apropiat de perfecţiune, iar pentru acest lucru mai apelăm şi la trucuri. Un fond de ten, de bună calitate şi aplicat aşa cum trebuie, poate face adevărate minuni. Cu ulei de Jojoba, vitamina E şi provitamina B5, fondul de ten fluid JOVIALE este destinat pielii sensibile, conferă un efect hidratant şi protector împotriva radicalilor liberi şi, în plus, are factor de protecţie SPF25, astfel încât să ne ajute în zilele însorite de vară.

Cu o textură fluidă, JOVIALE se aplică uniform, astfel că tenul are un aspect natural, corectând totodată imperfecţiunile de relief şi culoare ale pielii. Datorită calităţilor cosmetice şi proprietăţilor terapeutice, fondul de ten fluid reprezintă baza perfectă pentru un machiaj de lungă durată. Filtrele solare asigură protecţia împotriva radiaţiilor solare (SPF 25) şi a îmbătrânirii cutanate. Preț recomandat: 77,00 lei.

Oricât am dori să negăm realitatea, timpul îşi spune cuvântul, iar ridurile şi cearcănele apar – mai devreme sau mai târziu – în viaţa noastră. Dar, dacă intervenim din timp, putem amâna acest moment. Pentru aceasta, Ivatherm ne propune pachetul antirid, cu cremă antirid Ivatherm (50 ml) şi cremă antirid şi anticearcăn (15 ml). Prin asocierea celor două produse, Ivatherm propune un tratament inovator de prevenire și atenuare a ridurilor.

Ivatherm Set cremă antirid şi cremă anticearcănFormula tratamentului este una exclusivă, cu rezultate excepționale în lupta împotriva ridurilor de expresie și a celor profunde, iar pielea este supusă unui program restructurant, regenerant și antioxidant.

În compoziţia cremei antirid se află Viniferol (fitoestrogen obținut din tijele viței-de-vie, care crește longevitatea celulelor pielii şi stimulează producția de sirtuine). Crema pentru conturul ochilor conține extras de cartilagiu marin, ce reduce semnificativ cearcănele și pungile periorbitare. Şi nu trebuie uitată apa termală Herculane, bogată în săruri minerale și oligoelemente indispensabile, care are proprietăți calmante și antiiritante asupra pielii sensibile. Preț recomandat: 82 lei (pentru pachetul promoțional cu crema pentru conturul ochilor gratuită).

Resveratrox Forte Anti-CelluliteNe îngrijim de tenul nostru, dar nu trebuie să ignorăm restul corpului. Asemenea ridurilor şi cearcănelor, celulita este un alt duşman al nostru, care nu ţine cont de vârstă. Aşa că să punem la lucru Resveratrox Forte, care reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Produsul are efect antirecidivă prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu împiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului.

Resveratrolul inhibă fosfodiesterazele, transformă grăsimile din adipocite în acizi graşi şi glicerol, adică în molecule mici care se elimină uşor. În urma unui test in vitro, resveratrolul s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decât cafeina. Centella Asiatica stimulează sinteza colagenului şi a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, îmbunătăţind fermitatea pielii, şi normalizează ţesutul conjunctiv perivascular, determinând sporirea tonusului şi elasticităţii vasculare.

Nu putea lipsi ingredientul emblematic Ivatherm, apa termală de Herculane, care atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile ei calmante şi antiiritante. Preţ recomandat: 95,42 lei.

Tu ce produs Ivatherm ai folosit?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.