Lola's Box

Chiar dacă iarna nu dă semne că s-ar lăsa dusă, Amway a lansat deja pregătirile pentru sezonul de primăvară. Prin urmare, pentru a avea un makeup complet, compania lansează colecţia MODERN ICON, o ediţie limitată a gamei de lux ARTISTRY Signature Color. Aşa că pregătiţi-vă pentru nuanţe pastelate şi strălucitoare.

Săptămâna trecută, ritualul meu de beauty a inclus o vizită la Dana pentru întreţinerea extensiilor de gene. Şi pentru că tocmai primisem noua colecţie ARTISTRY MODERN ICON, am luat-o cu mine, mai ales că o ştiam pe Dana ca o împătimită a produselor de makeup de la Amway. Aşa că, după ce s-a ocupat de genele mele, mi-a realizat un machiaj complet folosind doar produsele din noua colecţie a brandului american. Şi mi-a demonstrat încă o dată că albastrul se potriveşte cu ochii verzi – avem noi o veche discuţie pe tema aceasta. 🙂

A photo posted by Lola’s Box (@lolasbox) on

MODERN ICON include şase piese esenţiale: două luciuri pentru buze, două farduri pentru ochi, un fard lichid iluminator şi un kit pentru sculptarea perfectă a sprâncenelor. De la nuanţe la texturi, ansamblul a fost gândit pentru un look remarcabil de primăvară. Modern şi emblematic. “Machiajul statement cu o textura sidefată, luminoasă, reprezintă o variantă modernă de a reflecta starea de spirit a sezonului. Paleta de culori vibrante şi strălucitoare este extrem de uşor de purtat şi oferă tente de culoare îndrăzneţe pentru un look iconic”, spune Rick DiCecca, Artistry Global Makeup Artist.

Artistry Signature Color Lip Shine

Luciul de buze Lip Shine se omogenizează perfect pe buze – textura cremoasă specifică rujului este combinată cu strălucirea intensă a luciului de buze. Formula sub formă de gel, exclusivă şi uşor de aplicat, este disponibilă în două nuanţe seducătoare – Soft Rose şi Fuchsia -, oferind buzelor o hidratare intensă şi o culoare rezistentă. Preţ: 123,73 lei.

Artistry Signature Color Highlighting Tint

Pentru un plus de luminozitate şi definire a tenului, fardul lichid iluminator din colecţia MODERN ICON aduce o formulă cremoasă, cu particule tridimensionale de perle aurii, roz şi albe. Rezultatul va fi o strălucire instantanee şi o luminozitate translucidă, în nuanţe de roz. Preţ: 170,88 lei.

Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo

Formula fardului se bazează pe un amestec exclusiv, obţinut din particule de perle, care asigură o culoare intensă şi o acoperire impecabilă. So Chic combină nuanţe de roz şi albastru, în timp ce Subtle Chic se compune din nuanţe de auriu şi piersică. Preţ: 232,78 lei.

Artistry Signature Color Brow Kit

Definirea, conturarea, arcuirea şi controlul se pot realiza cu acest kit 7-în-1. Şi, datorită dimensiunilor reduse, setul poate fi oricând la îndemână în poşetă. Cuprinde două tipuri de pudră (nuanţe Espresso şi Taupe), ceară pentru fixare, pensetă, pensulă unghiulară, pensulă rotundă şi oglindă. Preţ: 170,37 lei.

Artistry Brush Set

Odată cu colecţia de primăvară, Amway lansează setul de şapte pensule ARTISTRY, ce oferă instrumentele esenţiale pentru a obţine rapid un machiaj profesional. Alături de produsele de makeup MODERN ICON, pensulele pot fi folosite pentru un machiaj complet sau pentru mici retuşuri pe parcursul zilei. Setul dispune de un etui elegant, care mai degrabă te duce cu gândul la o poşetă. Preţ: 317,90 lei.

Fiecare colecţie ARTISTRY de la Amway şi-a făcut loc în sufletul meu, iar MODERN ICON m-a cucerit imediat. Apreciez foarte mult delicateţea produselor, pe care o găsesc foarte potrivită pentru tenul meu. Ce spuneţi, cum vi se par?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.