Lola's Box

Povestea MORPHO a început din dorinţa de a face ca evenimentele din viaţa noastră să fie mereu speciale. Indiferent de ocazie, detaliile sunt cele care le transformă, le fac mai dulci, mai frumoase şi pun un zâmbet pe buzele invitaţilor.

MORPHO Fabulous Desserts & Macarons

Sursa de inspiraţie a fost reprezentată de aerul romantic, reţetele tradiţionale şi rafinamentul Parisului. La acestea s-au adăugat perseverenţa, pasiunea şi dragostea maeştrilor patiseri. Rezultatul este MORPHO Fabulous Desserts & Macarons, un concept nou dedicat deserturilor rafinate. Inspirată de fluturii cu acelaşi nume, denumirea este un simbol al fericirii, dragostei şi prosperităţii, astfel că laboratorul de patiserie transformă pasiunea pentru deserturi într-o artă artizanală. Să te întâlneşti cu deserturile fabuloase MORPHO înseamnă arome de neuitat, culori fermecătoare, gust rafinat, forme perfecte şi momente fericite.

MORPHO Fabulous Desserts & Macarons

La baza deserturilor stau reţete originale, păstrate cu grijă din generaţie în generaţie, care sunt preparate din cele mai bune ingrediente. Datorită celor mai profesionişti cofetari din România, MORPHO Fabulous Desserts & Macarons oferă peste 20 de arome exotice de macarons, torturi şi miniprăjituri fascinante. Acestea te vor fermeca şi vor aduce clipe delicioase de fericire la fiecare sărbătoare.

Caracterul cu totul special al acestui business este conferit de faptul că deserturile sale sunt personalizate în funcţie de eveniment. Că vorbim de prăjituri, macarons sau torturi, acestea întruchipează visele cele mai dulci ale copiilor, dar şi dorinţele cele mai rafinate ale adulţilor.

MORPHO Fabulous Desserts & Macarons

Deliciile MORPHO Fabulous Desserts & Macarons sunt recunoscute şi apreciate de la mămici, cupluri, femei de afaceri, designeri fashion pana la ambasadori şi directori de companii. Deserturi sofisticate pentru recepţii, evenimente speciale de familie, mici cadouri – pentru toate acestea s-a încercat surprinderea clienţilor, astfel încât să li se ofere mai mult decât un produs de patiserie. O felie de fericire, bucurie şi rafinament.

Ca să te convingi, încearcă MORPHO Fabulous Desserts & Macarons. Cu siguranţă vei lua cu tine o felie de fericire!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.