Lola's Box

“Diamonds are a girl’s best friend.” Vă sună cunoscut titlul? Dacă da, atunci vă pot spune că lansarea casei de bijuterii 8 Jewellery a fost încă o dovadă că melodia din musicalul “Domnii preferă blondele” este cât se poate de adevărată.

8 JewelleryAţi văzut vreodată o femeie care să reziste în faţa unor bijuterii din aur cu diamante? Oricât v-aş lăsa să vă gândiţi, sunt sigură că răspunsul ar fi tot “nu”, iar atracţia pe care strălucirea diamantelor o exercită asupra noastră este absolut de înţeles. Iar dacă aveam vreo îndoială în acest sens, inaugurarea 8 Jewellery mi-a întărit convingerea.

Pentru o seară, alături de vedete şi personalităţi ale vieţii sociale, am păşit în universul strălucitor şi spectaculos al bijuteriilor pe care casa 8 Jewellery le aduce în România. Cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa din Germania – o ţară renumită pentru precizie şi calitate -, casa de bijuterii comercializează piese rafinate, din aur de 18k, cu diamante şi pietre preţioase, ce poartă semnătura unor branduri-cult precum Crivelli Gioielli sau Damaso Martinez.

This slideshow requires JavaScript.

Dar, mai presus de orice altceva, 8 Jewellery impresionează prin creaţiile proprii, care se remarcă printr-un design modern şi elegant – în viziunea bijutierilor casei germane, esenţial este ca piesele să fie unicat, sursa de inspiraţie fiind alta de fiecare dată. Creaţiile disponibile în luxosul boutique din cadrul The Grand Avenue – JW Marriott pot satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi, fie ele tradiţionale, clasice sau moderne.

Nu am putut să nu remarc bijuteriile discrete, pline de feminitate, precum brăţările Tenis cu smaralde şi diamante, inelele cu briliante, cerceii solitaire – cu totul atipici faţă de modelul clasic -, care, prin eliminarea unui element, se pot transforma într-o cu totul altă pereche. Cât despre bijuterii statement, deopotrivă opulente şi sculpturale, ce să mai spun? Pur şi simplu îşi atrăgeau atenţia oricât încercai să le treci cu vederea.

8 Jewellery8 Jewellery este boutique-ul unde poţi admira bijuterii din aur alb, galben sau negru, diamante champagne, smaralde şi safire. Însă toate această preţiozitate ar fi fost incompletă fără un decor sobru, care are darul de a expune şi mai bine preţioasele bijuterii. Designul poartă semnătura lui Gunter Neunzig, un reputat şi apreciat designer de interior din Germania, a cărui reşedinţă a primit recunoaşterea specialiştilor din domeniu şi a fost plasată în Top 10 cele mai inedite case din Europa.

This slideshow requires JavaScript.

Aş fi în stare să vă vorbesc încă vreo săptămână despre tot ceea ce înseamnă boutique-ul casei de bijuterii şi cred că tot nu aş termina de povestit. Dacă s-ar putea, aş vrea să fiu închisă pentru o noapte în decorul all-black de la 8 Jewellery. Se poate? 🙂

8 Jewellery, Anne & Tatiana Ernuţeanu

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.