Pentru cei care o adoră, cafeaua este nelipsită din ritualul de dimineaţă. Şi pentru că multora dintre noi ne place cafeaua, Philips vine cu o multitudine de aparate cu ajutorul cărora să ne preparăm minunata licoare, în funcţie de preferinţele noastre.

Philips, cafetieră Viva Collection, ambianţăDupă ce s-au copt în arborii de cafea crescuţi în diferite zone de pe mapamond, boabele sunt prăjite şi ajung în casele noastre pentru ca noi să ne preparăm cea mai bună cafea şi să o savurăm dimineaţa sau în momentele de destindere. La început, ştiam că o cafea se poate prepara la ibric, dar timpul, care este duşmanul timpurilor moderne, face ca uneori să nu putem sta lângă aragaz, iar cafeaua să dea în foc. Şi atunci ce este de făcut?

This slideshow requires JavaScript.

Una dintre variante ar fi să alegem o cafetieră. Este aceea căreia lumea este obişnuită să-i spună “filtru”. Dar corect este cafetieră, iar filtrul este doar acea parte în care se pune cafeaua măcinată, prin care trece apa şi din care iese doar produsul finit. Astfel, când o să turnăm în ceaşcă, scăpăm de nedoritul zaţ care ne împiedică să savurăm băutura până la ultima picătură.

This slideshow requires JavaScript.

Datorită cafetierelor Philips, prepararea cafelei devine mult mai uşoară, iar rezultatul are o aromă şi un gust desăvârşite. Iar funcţiile pe care le oferă fac prepararea cafelei o adevărată experienţă personală. De exemplu, unul dintre modele – Viva Collection, cu vas din sticlă – are un vârf inteligent în cafetieră care permite cafelei să circule, iar astfel aroma este distribuită optim în întregul vas. Dacă eşti genul care, pe lângă calitatea deosebită a aromei, pui preţ şi pe design, există un model Viva Collection cu vas termoizolant din oţel inoxidabil, cu pereţi dubli, care va menţine cafeaua proaspătă şi fierbinte mai mult timp.

Philips Saeco Minuto
Philips Saeco Minuto

Şi totuşi, cafeaua se poate prepara în nenumărate feluri: simplă sau în combinaţie cu lapte, mai tare sau mai slabă. Ei bine, pentru toate acestea, alegerea cea mai potrivită este un espressor Philips Saeco, manual sau automat. Care este diferenţa? La cel manual, încărcarea cafelei – deja măcinată – se face manual, în timp ce un aparat normal lucrează cu cafea boabe, iar măcinarea se realizează doar în momentul în care se prepară sortimentul de băutură.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă o cafetieră prepară un singur sortiment de cafea, iar toţi invitaţii tăi trebuie să cadă de acord că vor savura varianta americană a băuturii, un espressor Philips Saeco va fi apreciat de oricine îţi va trece pragul în vizită. Prietenii tăi vor dori să bea o cafea mai tare? Atunci nu trebuie decât să le prepari Ristretto, Espresso sau Caffé Creme. Dacă vor dori sortimente cu lapte, espressoarele Philips Saeco pot pregăti cel mai delicios Cappuccino, Latte Macchiato, lapte spumat sau Caffé Latte.

Aşa că nu trebuie decât să-ţi alegi cafea preferată. Ţie cum îţi place să fie?

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.