Lola's Box

Dacă vrei să fii o divă sau un dandy, avem o veste pe care nu o poţi trata cu indiferenţă! Proaspăt lansat, magazinul online de haine, încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi POISON FASHION are ca filosofie motto-ul “.cultul extravaganţei”. Designeri români îţi oferă cele mai exclusiviste ţinute şi accesorii – toate la preţuri accesibile.

Indiferent că vrei să fii glamour pentru un eveniment exclusivist, prietenii ţi-au programat o seară de clubbing sau ai nevoie de o ţinută office, magazinul online Poison Fashion îţi poate oferi cele mai bune idei. Aici poţi alege din creaţiile semnate Giorgal, Raluca Tănase, Diana Tatucu, Clara Rotescu sau Carmen Grigoroiu, accesoriile Modamania ori genţile Călin Design.

O femeie rafinată, iubitoare de frumos, va fi mereu atrasă de bunul gust al brandului Giorgal. Creaţiile Alexandrei Ghiorghie se disting prin unicitate, în care se regăsesc şi principiile care îi ghidează activitatea de designer: seriozitate, perseverenţă şi versatilitate.

Pentru că sezonul rece bate la uşă, domnii trebuie să acorde o atenţie sporită brandului AdAlbert, prin intermediul căruia Carmen Grigoriu le propune cardiganuri supradimensionate şi pulovere cu împletituri rafinate. Mai cunoscută în străinătate decât în propria ţară, designerul nu le uită nici pe doamne, pentru care vine cu bluze, pulovere şi rochii din tricot, potrivite sezonului rece, dar şi cu pardesiuri cu tăieturi simple şi şic.

Când vine vorba de Clara Rotescu, cuvintele sunt de prisos. De numele ei se leagă stilul şi imaginea multor vedete din showbizul românesc. Mereu s-a impus printr-un stil aparte şi haine realizate din materiale de cea mai bună calitate. Iar succesul l-a cunoscut nu doar în ţară, ci şi peste hotare.

După cum spune şi designerul Diana Tatucu, “T’esha a pornit de la o dorinţă, şi anume aceea de a crea”. De altfel, dorinţa este termenul prin care se traduce cuvântul “esha” din limba sanscrită. Ţinutele Dianei sunt potrivite în orice situaţie şi pun accentul pe caracterul unic pe care orice femeie şi-l doreşte pentru hainele pe care le poartă, motiv pentru care acestea sunt realizate în ediţii limitate. Chiar unicat.

Feminitatea şi delicateţea Ralucăi Tănase îşi pun amprenta asupra realizărilor unicat – predomină rochiile din voal, dantelă sau catifea -, pe care le personalizează cu accesorii cusute manual, indiferent că vorbim de perle, mărgele, cristale Swarovski sau paiete.

Dacă ai ales un outfit, acesta nu poate fi complet dacă nu este pus în valoare de accesoriile potrivite. După cum declară şi designerul Florin Burescu, “orice ţinută are nevoie de accesorii. Indiferent de sex, o persoană bine accesorizată atrage privirile celor care sunt în preajma ei”.

Dintotdeauna, bijuteriile handmade au fost în vogă. Modamania Design, brand creat de arhitectul Alexandra Furcic Marcu, oferă accesorii realizate în serii limitate, care au darul de a scoate în evidenţă caracterul unic al fiecărei femei.

Fără îndoială, orice ţinută – oricât ar fi de accesorizată – are nevoie de o geantă sau un plic pe măsură, pe care le poţi găsi la Călin Design.

Poison Fashion – magazinul online de haine, încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi – reprezintă locul unde programul este 24/7. Aici nu ai nevoie de programare, designerii sunt mereu la dispoziţia ta prin intermediul site-ului.

 

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Poison Fashion, templul extravaganţei

 1. Excelent! Iata un demers in fata caruia ma entuziasmez. Ma incanta in mod special faptul ca in cadrul acestui magazin online pot avea acces, intr-o maniera civilizata si extrem de convenabila, la o gama extrem de variata: de la haine si incaltaminte pana la accesorii. O calatorie virtuala pe care in mod sigur ma vad facand-o, cu atat mai mult cu cat nu mereu dispun de timpul necesar efectuarii cumparaturilor in modul ” clasic”:-). Mult succes va urez !

 2. Era cazul sa fie promovati si altii. Pacat ca nu facasta mai multe canale media….m-am saturat de Catalin Botezatu 😀

  1. Nu esti singura!Mi-ar placea ca CB sa se promoveze prin creatiile sale nu prin discutii si implicare in scandale media.

   1. Au preturi destul de bune si eu personal cred ca o sa razbeasca pe piata.Ca orice inceput este un pic mai greu……..
    Multumesc pentru apreciere!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.