Lola's Box

Colecţiile de Crăciun de la The Body Shop sunt mereu printre favoritele mele pentru culoarea, parfumul şi aroma pe care le aduc. Anul acesta, compania britanică a dat startul campaniei Play for Peace, prin care vine în ajutorul copiilor refugiaţi din Siria.

Pe măsură ce se apropie decembrie, cu toţi pornim în misiune: găsirea cadoului potrivit pentru cei dragi. Este greu să găseşti darul perfect, dar îţi recomand să arunci o privire la colecţia Play for Peace de la The Body Shop. Dintotdeauna, ambalajele The Body Shop mi s-au părut a fi printre cele mai atractive, mai ales de Crăciun. Iar dacă vrei să te joci cu cei dragi, capacele cutiilor-cadou dublează distracţia prin provocările oferite – de la quiz la spinners, de la labirint la zaruri.

Play for Peace este şi numele campaniei pe care brandul britanic o derulează în acest sezon festiv. Proiectul îşi propune să ajute copii refugiaţi să se joace, timp de un an, într-un loc sigur. Iar dacă această campanie umanitară nu este de ajuns, The Body Shop a creat şi o colecţie-capsulă de cadouri, în colaborare cu brandul de fashion House of Holland.

Play for Peace include o selecţie atractivă de produse pentru îngrijirea corpului, de la creme de mână la geluri de duş şi loţiuni de corp. Ba chiar şi un calendar de advent care este irezistibil. Iar orice ritual de îngrijire a corpului începe cu o baie bună. Ei bine, pentru aceasta, The Body Shop a pregătit un adevărat “arsenal” efervescent, cu geluri şi săruri pentru toate preferinţele.

Cunoscut şi iubit pentru ireverenţa, sloganurile şi afişele cool din ultimii 10 ani, fashion designerul House of Holland semnează colecţia-capsulă pentru Crăciunul 2017. Gentuţa pentru păstrarea cosmeticelor favorite are şi un nume în stilul celebrului designer: Kiss My Lips Up. O poţi face cadou cuiva drag, fie sub forma darului de sub brad, fie joci rolul Secret Santa. Sau poate ţi-o oferi ţie însăţi.

Iar dacă vrei cadouri, atunci nu trebuie decât să te joci prin magazin. Sunt multe combinaţii care abia aşteaptă să ajungă în ghetuţe, sub brad sau să fie trimise prin curier. Play for Peace. Ţine minte acest mesaj şi acţionează în consecinţă.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “De Crăciun, Play for Peace cu The Body Shop

    1. Nu ştiu cum, dar TBS reuşeşte să pună culoare până şi într-o mască de argilă. 🙂 Ştiu ei un secret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.