Lola's Box

În sezonul rece, de al cărui final ne apropiem – slavă Domnului 🙂 -, dar şi în alte anotimpuri, pielea noastră poate suferi deshidratări, ceea ce o face să fie uscată şi aspră. Şi pentru că vrea ca noi să avem o piele catifelată în orice perioadă a anului, Eucerin ne-a pregătit un kit complet de îngrijire.

Eucerin, aplicare Complete Repair“Consumaţi zilnic minimum doi litri de apă” este un îndemn pe care îl auzim deseori în pauzele publicitare. Lipsa lichidului vital poate induce starea de sete, care, în fapt, este primul simptom al deshidratării. Iar aceasta ne face să ne simţim uscate atât la interior, cât şi la exterior. Pe dinafară, starea de deshidratare se traduce printr-o piele uscată, care se înroşeşte şi se irită cu mai mare uşurinţă.

Din acest motiv, pielea are nevoie de o atenţie specială – mai ales în zilele friguroase -, care nu se face oricum, ci cu produse care conţin ingrediente specifice. Acestea au darul de a combate uscare şi deteriorarea pielii, în special în anotimpul rece. Recunoscut ca un brand cu o vastă experienţă în ştiinţa pentru sănătatea şi frumuseţea pielii, Eucerin a realizat un kit complet de îngrijire de protejare şi hidratare intensivă.

Dacă este să discutăm de ingredientele esenţiale ale produselor din kitul Eucerin, acestea sunt uree, Ceramide 3 şi Glucoglycerol, ele având menirea de a oferi pielii un strat protector, prin care simptomele de uscare sunt combătute pe termen lung. În plus, pielea este rehidratată.

Eucerin, loţiune de corp Complete RepairLoţiune de corp Eucerin Complete Repair: conţine 10% Uree, ingredient care, în mod normal, se găseşte în piele şi joacă un rol esenţial pentru ca aceasta să fie hidratată şi suplă. În combinaţie cu Ceramide 3 şi Glucoglycerol, ureea luptă şi împotriva factorilor ce determină uscarea pielii. Preţ în farmacii: 90 lei (400 ml).

Eucerin, cremă de mâiniCremă de mâini Eucerin 5% uree: dezvoltată de experţii germani, are o formulă de hidratare intensivă pentru pielea uscată a mâinilor ce prezintă o tendinţă pronunţată de iritare, roşeaţă sau mâncărime comparativ cu restul corpului. Are un conţinut de 5% de uree şi lactat şi calmează rapid pielea uscată şi iritată a mâinilor, oferindu-i hidratare intensivă rapidă, de lungă durată. Preţ în farmacii: 39 lei (75 ml).

Eucerin, şampon DermoCapillaire cu ureeŞampon Eucerin DermoCapillaire cu uree: special creat pentru scalpul uscat ce prezintă iritaţii, şamponul oferă pielii capului hidratarea intensivă de care are nevoie. Datorită concentraţiei bogate de uree şi lactat, ingrediente care se regăsesc în mod natural în pielea sănătoasă, produsul calmează scalpul, reduce iritaţiile şi oferă părului strălucire şi supleţe. Preţ în farmacii: 51 lei (250 ml).

Ai testat vreunul din produsele Eucerin? Eu am Introdus deja în lucru loţiunea de corp şi crema de mâini şi mă declar mai mult decât mulţumită de la prima aplicare. Hidratarea pe care o oferă este una de durată, astfel că nu trebuie să aplic crema de mâini de mai multe ori pe parcursul unei zile.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.