Lola's Box

Cu fiecare zi trecută din Lola’s Advent Calendar ne apropiem de Crăciun. Aşa că astăzi am pregătit o poveste de revitalizarea pielii, ritual pentru care ne putem folosi de NCTF Mist din portofoliul Filorga.

Procedurile estetice sunt benefice pentru îngrijirea pielii, dar rezultatele bune pot fi amplificate dacă se utilizează produsele anti-aging potrivite. Cea mai nouă gamă Filorga, SKIN PERFUSION, este un set complet pe care specialiştii îl recomandă a fi folosit înainte, în timpul şi după diferite proceduri estetice.

Despre SKIN PERFUSION se poate spune că reprezintă eficacitate la superlativ. Formulele inovatoare conţin ingredienţi activi utilizaţi în dermatologie, cu ajutorul cărora se obţin rezultate uimitoare. Competenţa Filorga în tratamente de îngrijire a pielii permite o concentraţie ridicată de ingredienţi activi, păstrând şi textura senzorială a produselor. Mai mult, acestea pot fi combinate pentru tratamentele personalizate.

La clinică sau acasă, unde pot fi folosite produsele SKIN PERFUSION? Ei bine, gama este atât de vastă, încât include 18 produse ce pot fi utilizate la clinică, sub supravegherea specialiştilor, dar şi 19 produse destinate folosirii la domiciliu. Toate acestea acoperă şase paşi în urma cărora se obţine o rejuvenare optimă.

Dacă vrem o revitalizare a pielii, din portofoliul Filorga putem alege NCTF Mist, un produs cu efect antioxidant ce poate fi utilizat zilnic. Principalele sale ingrediente active sunt:

  • Quercetin dimers: noua formă activă de quercetină, un polifenol recunoscut pentru proprietăţile antioxidante în mediul urban; protejează pielea şi luptă împotriva semnelor de îmbătrânire.
  • NCTF: complex folosit în mezoterapia anti-aging pentru acţiunea vizibilă asupra calităţii pielii.
  • Actiscents: molecule olfactive cu efect de stimulare asupra pielii.

Utilizarea este simplă: se agită flaconul înainte folosire, apoi se pulverizează pe pielea curată, dimineaţa şi seara, înainte de crema de bază. Brandul Filorga este disponibil în clinica Dasdem şi mai include atât mezoterapia omonimă, cât si injectările cu acid hialuronic Art Filler.

Şi acum să trecem la fapte. NCTF Mist se ascunde în cea de-a 15-a căsuţă a Lola’s Advent Calendar. Şi vrea să ajungă la una dintre voi, care să se bucure de revitalizarea pielii. Aşa că…

  • Like paginii Dasdem Clinic.
  • Share public al articolului, însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lăsaţi un comentariu care să includă linkul share-ului şi răspunsul la întrebarea “Care este ingredientul din crema NCTF Mist Filorga care are efect antioxidant?”.

Înscrierile se încheie la finalul zilei de 15 decembrie (ora 24.00). Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a 14-a este Daniela Dragomir (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 15: piele revitalizată cu Filorga şi NCTF Mist

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.