Lola's Box

Dacă toamna şi-a intrat în drepturi depline, Pick N Dazzle are un breaking news pentru voi. Până acum, fiecare beauty box era personalizat în funcţie de profilul vostru de frumuseţe. Ei bine, de acum puteţi să vă personalizaţi chiar voi cutia.

Nu puţine au fost clientele care şi-au exprimat dorinţa de a avea posibilitatea să-şi personalizeze chiar ele cutiuţa Pick N Dazzle. Ca urmare, doleanţa v-a fost îndeplinită şi din această lună puteţi să vă creaţi propriul beauty box. Odată intrate în contul vostru, aveţi de optat între cutiuţa creată de specialiştii Pick N Dazzle şi cea pe care v-o personalizaţi chiar voi.

Pick N Dazzle personal beauty box

Pe măsură ce alegeţi produsele, veţi vedea progresul comenzii în partea inferioară a ecranului. În momentul în care plafonul a fost atins, veţi fi direcţionate către pasul următor – adresă, confirmare şi expediţie. După plasarea comenzii, aveţi posibilitatea să vă creaţi şi următoarele cutiuţe din perioada de subscripţie. Aşa scăpaţi de griji: tot ceea ce trebuie să faceţi este să primiţi fiecare beauty box când vine şi să îl plătiţi curierului.

Am încercat şi eu noua facilitate Pick N Dazzle, iar alegerile mele au fost:

	Abellie Organic Dry Body Oil

  • Abellie Organic Dry Body Oil. Cu o formulă bazată pe nouă uleiuri organice din plante, este ideal pentru ca pielea să fie moale, fină, mătăsoasă. În compoziţie se regăseşte şi miere bio, iar eu mă împac foarte bine cu el. Îl ador pentru că nu lasă acea peliculă uleioasă pe piele.

	Kueshi CC Cream AntiAging Cover Correction Medium

  • Kueshi CC Cream AntiAging Cover Correction Medium. Cum nu folosisem prea des CC cream, am zis că este momentul să fac şi acest pas. După primele încercări, concluzia mea este că acoperă destul de bine imperfecţiunile dacă nu ai probleme foarte mari.

	Bulgarian Rose Hand Cream (wormwood & herbal care)

  • Bulgarian Rose Hand Cream (wormwood & herbal care). Când începe sezonul rece, am mereu la îndemână o cremă de mâini. Cu extract de pelin, aceasta este puternic hidratantă, astfel încât să am mereu piele fină şi catifelată. În plus, are afect antimicrobian şi antiinflamator.

	Eye Gel Vita-Age Aurum

  • Eye Gel Vita-Age Aurum. Încă de la prima mea întâlnire cu gama Vita-Age Aurum v-am dezvăluit că am devenit mare fan al acesteia. Şi de această dată m-am înţeles perfect cu gelul pentru zona de contur a ochilor, aşa că mă gândesc să-l mai includ şi într-un viitor beauty box.

	Magnum Teezer Gold Plated

  • Magnum Teezer Gold Plated. Ce femeie nu are nevoie de o pensetă pentru sprâncene? Nu că nu aş mai avea 2-3 pensete, dar aceasta mi-a plăcut foarte mult şi este ca o mică bijuterie fiind placată cu aur.

Pentru mai multe explicaţii despre cum vă puteţi personaliza un beauty box, vă recomand să urmăriţi tutorialul de mai jos. Sper că am fost explicită. Dacă mai aveţi întrebări, le aştept cu interes. Mai este nevoie să vă spun că aştept feedbackul vostru după comandă? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Noutăţi de la Pick N Dazzle: cum să-ţi creezi propriul beauty box

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.