Lola's Box

Iarna înseamnă frig, umezeală, cizme sau ghete. Cu alte cuvinte, condiţii total neprielnice pentru picioarele noastre. Aşa că, la venirea zilelor calde – când trecem la sandale, pantofi decupaţi sau saboţi -, ne trezim că tălpile noastre nu sunt în cea mai prezentabilă formă a lor. Până acum! Pentru că Ivatherm ne oferă o cremă pentru îngrijirea picioarelor care face adevărate minuni.

Chiar dacă mergem o dată pe lună – sau mai des – la pedichiură, călcâiele sunt printre cele mai lezate zone ale picioarelor pe parcursul sezonului rece. Nimănui nu-i place frigul şi de aceea alegem încălţări care să ne ţină de cald. Însă omitem că o dată ajunse la şcoală, la serviciu, într-un local unde ieşim cu prietenele, căldura devine excesivă, ceea ce creşte şi umezeala care acţionează asupra tălpilor şi călcâielor noastre.

Ivatherm cremă pentru îngrijirea picioarelor (tub 75 ml), preţ recomandat 39 lei
Ivatherm cremă pentru îngrijirea picioarelor (tub 75 ml), preţ recomandat 39 lei

Chiar când vremea rece s-a lăsat dusă, am avut norocul să fiu printre cele care au primit de la Ivatherm noua lor cremă pentru îngrijirea picioarelor. Şi pentru că ador să port pantofi decupaţi sau sandale atunci când ţinuta o impune, am început imediat să o folosesc. Chiar eram curioasă ce minuni poate face. Ei bine, mă declar foarte mulţumită de rezultat. După doar o săptămână de utilizare.

Trebuie să fiu onestă şi să admit că de mult am fost sfătuită să apelez la Ivatherm – prietena mea Ela este un fan declarat al produselor cu apă termală Herculane -, dar am tot întârziat achiziţionarea produselor pentru că mereu am avut un stoc consistent de produse de îngrijire. Testul cu crema pentru îngrijirea picioarelor a fost suficient.

Ivatherm, pielea după tratamentConcluzia? După o săptămână mă declar mulţumită, pielea de pe călcâie nu mai are acele riduri inestetice, iar gradul de hidratare este arhisuficient. Niciodată nu am ajuns să am un strat cornos consistent pe talpă, dar acel minim, care se adună aproape firesc, l-a scos cu succes. Aşa că am simţit nevoia să-mi iau sandalele în picioare pentru a ieşi la plimbare, dar timpul nu mă lasă…

Crema Ivatherm pentru îngrijirea picioarelor
Este o cremă reparatoare, cu acțiune exfoliantă și hidratantă. Redă confortul și aspectul normal al pielii picioarelor. Conține acid salicilic, un excelent keratolitic și exfoliant care îndepărtează celulele moarte și reduce astfel grosimea stratului cornos. Glicerina este un binecunoscut agent hidratant, emolient. Crăpăturile sunt rapid eliminate, iar pielea devine suplă și elastică. Apa termala Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea datorită proprietăților ei calmante, antiiritante.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Picioare fine cu Ivatherm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.