Lola's Box

Părul foarte uscat este coşmarul oricărei femei – nu că bărbaţii ar fi scutiţi de această problemă. Dacă nu ştii cum să rezolvi problema, Phyto Paris vine cu un duo de excepţie: Phytoelixir, şamponul şi masca cu efect nutritiv.

A fost o vreme în care şi eu m-am lovit de această problemă: părul era uscat, uneori chiar foarte uscat, şi nu ştiam ce să mai fac pentru a-l repara. Am încercat tratamente care mai de care mai diverse, de la cele “băbeşti” până la cele mai moderne. Pur şi simplu, nu reuşeam să-mi readuc părul pe linia de plutire.

Phytoelixir şampon & mască

Expert al tratamentelor pentru îngrijirea părului, Laboratoarele Phytosolba utilizează cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a crea formule inovatoare puternic concentrate care menţin părul frumos şi sănătos. Părul foarte uscat este poros şi suferă de dezechilibre la nivel molecular, toate acestea fiind cauzate de o deficienţă semnificativă la nivel de lipide.

Soluţia ideală a Laboratoarelor Phytosolba pentru obţinerea unui păr hrănit şi restabilirea nivelului de lipide la nivelul firului este gama Phytoelixir. Care este secretul produselor Phytoelixir? Magia se datorează combinaţiei de două ingrediente active foarte nutritive:

Phytoelixir şampon & mască cu ingrediente

  • ceară esenţiala din floare de narcisă – penetrează fibra capilară şi o hrăneşte intensiv, pentru un efect de păr mătăsos;
  • ulei de Macadamia – un element foarte nutritiv, încapsulat în cronosfere care sunt eliberate în timp.

Cele două ingrediente active din Phytoelixir au un efect intensiv de restabilire a concentraţiei lipidelor esenţiale din firul de păr şi oferă protecţie de lungă durată. Formula fără sulfaţi revitalizează părul fără a-l încărca. Transformarea este imediată şi pe termen îndelungat: parul este uşor de coafat şi foarte mătăsos la atingere. Şamponul şi masca Phytoelixir conferă strălucire şi supleţe intensă, iar părul va fi strălucitor, hrănit în profunzime şi catifelat.

Gama Phytoelixir este disponibilă în farmaciile Help Net şi pe online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.