Lola's Box

Când facem bagajul pentru vacanţă, mereu ne gândim să alegem haine ale căror materiale nu se şifonează uşor. De acum, lucrurile stau altfel pentru că poţi pune orice în valiză, cu condiţia să nu uiţi de steamerul Philips.

Orice scurtă vacanţă începe cu gândul “Oare ce haine să-mi iau pentru a arăta bine şi după ce le scot din bagaj?”. Şi eu, ca şi voi, aş prefera să iau ţinute din materiale naturale, dar acestea se mai şi şifonează, oricât de mare grijă am avea atunci când le împachetăm. Şi, de cele mai multe ori, când ajungem la destinaţie şi despachetăm… Mda, ştim prea bine ce urmează. 🙂 Ne gândim din nou: “Ce bun ar fi fost un fier de călcat sau un aparat cu aburi”. Ghicindu-ne gândurile, Philips a lansat o gamă de aparate de călcat vertical cu abur, aşa că acum trebuie să ne resetăm gândurile atunci când plecăm în vacanţă.

În orice casă există un fier de călcat, modelul acela clasic pe care îl ştim, dar care a evoluat spectaculos de-a lungul anilor pentru a ne uşura nouă misiunea călcatului. Şi totuşi… De curând am descoperit binefacerile pe care le oferă acest aparat şi pot spune că mi se pare extrem de util. Pe lângă faptul că îl poţi utiliza extrem de uşor acasă, datorită dimensiunilor sale compacte îl poţi lua cu tine şi atunci când pleci în vacanţă.

Philips Steam & Go Nu trebuie decât să umpli rezervorul cu apă, să aştepţi 45 de secunde pentru încălzirea aparatului, apoi “Action!”. O rochie de seară pe care vrei să o netezeşti puţin înainte de a o îmbrăca va arăta impecabil în urma întâlnirii cu jetul de aburi. Sigur pentru fi folosit pe orice material, aparatul este ideal pentru articole ce nu pot fi spălate sau duse la curăţătorie. Iar dacă perdelele constituie un supliciu pentru tine, atunci acest gadget Philips te va ajuta să le faci să arate impecabil – nu trebuie decât să le întinzi pe şine pentru a-ţi fi uşurată misiunea.

Cu designul său ergonomic – ador gadgeturile care au formă care nu te incomodează atunci când lucrezi cu ele -, Philips Steam & Go mi-a fost de ajutor în scurta vacanţă de săptămâna trecută. Cel mic, care deja se crede un mic fashion icon 🙂 , nu s-a lăsat până nu a schimbat 3-4 tricouri pe zi. Pe unele le-a purtat şi doar câteva minute, suficient cât să fie uşor mototolite. Aşa că am făcut uz de puterea aburului şi bluzele cu Thomas, Fulger sau alte personaje dragi lui au fost din nou netezite.

Philips Steam & GoV-aş mai povesti mult şi bine despre acest aparat, dar am aşa o poftă nebună de netezit haine… Înainte de a fugi la gadgetul meu, îţi mai spun două beneficii:

  • fluxul constant şi consistent de abur are şi efect antibacterian, îndepărtând 99,9% dintre bacterii, dar îndepărtează şi mirosurile din materiale – îţi imaginezi ce “odorizat” este costumul lui sau rochia ta după o noapte de petrecere?
  • când ai acest aparat de călcat vertical cu abur, nu mai ai nici o scuză să nu-ţi porţi rochia preferată de mătase sau dantelă şi în concediu. În câteva secunde este netezită şi pregătită pentru a fi scoasă în lume.

Acum, sincer, între noi, poţi spune că nu ţi-l doreşti?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.