Lola's Box

Philips, aparat de îndreptat părul ProAtunci când vine vorba de îngrijirea părului, tehnologia este întotdeauna un aliat de nădejde, indiferent că vorbim de aranjarea podoabei capilare sau de îndepărtarea pilozităţii nedorite. Iar Philips vine cu câteva soluţii care ne uşurează misiunea.

Philips, aparat de îndreptat părul ProPentru femeile care au părul ondulat, întinderea acestuia este mereu o misiune (aproape) imposibilă. Uneori şi cele care au părul drept îşi doresc ca acesta să stea şi mai drept, să sfideze legile gravităţii. 🙂 Dar, dacă ştim să alegem produsul potrivit, atunci situaţia se poate simplifica semnificativ. Iar oferta Philips pentru plăci de îndreptat părul este cât se poate de generoasă.

Plăcile aparatelor de îndreptat părul pot fi din ceramică sau, în cazul variantelor premium, din titan. În plus, tehnologia cu ioni oferă un avantaj în plus, astfel că părul este protejat în momentul îndreptării. Dacă vrem o combinaţie jucăuşă, în care părul să fie şi îndreptat, dar şi buclat, modelul Care Straight & Curl vine cu plăci ceramice curbate şi distribuţie uniformă a căldurii (230 grade Celsius).

This slideshow requires JavaScript.

De departe, cel mai interesant model mi s-a părut Philips Pro, cu plăci flexibile din titan. Acestea sunt apreciate datorită rezistenţei şi transferului rapid de căldură, ceea ce asigură o îndreptare rapidă a părului. Pe de altă parte, titanul – la nivel microscopic – este mai neted decât ceramica, astfel că frecarea este redusă, iar deteriorarea părului este limitată. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele firului de păr, contribuind astfel la intensificarea strălucirii. Sună bine, nu?

Philips SatinSoft EpilatorDacă ştim cum stăm în privinţa aranjării părului, ce facem cu firele de păr pe care vrem să le eliminăm? Pentru epilare putem apela la ceara rece, la benzile cu ceară, la clasicul aparat de ras sau… la un epilator. Iar concernul olandez Philips ne răsfaţă şi la acest capitol cu o varietate de aparate, majoritatea putând fi utilizată atât în regim uscat, cât şi umed.

Philips SatinSoft EpilatorÎn funcţie de buget, poţi alege un aparat de îndepărtare a părului mai ieftin, după cum poţi opta şi pentru unul cu mai multe funcţii. Mie mi-a atras atenţia Philips SatinSoft Epilator, un aparat cu discuri de epilare şi cinci accesorii. Cu discurile sale de epilare delicată – umedă sau uscată -, aparatul are un dispozitiv unic de întindere a pielii, astfel încât să poată fi îndepărtate şi firele de păr cu o lungime de 0,5 mm, dar fără a apărea acea senzaţie de smulgere. În plus, aparatul dispune de un capac pentru zonele sensibile (inghinal şi axilă) unde pielea este mai delicată, dar şi un cap detaşabil de radere. Cu atâtea facilităţi, epilatul nu mai este o problemă.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă ar fi să-ţi alegi o placă de întins părul, respectiv un epilator, pentru ce modele ai opta?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.