Lola's Box

Când m-am confruntat cu probleme de cădere a părului, am avu şansa de a încerca gama Parusan, iar acum pot spune că necazurile sunt de domeniul trecutului.

Parusan, şampon stimulatorDe ceva timp mă confruntam cu o problemă privind sănătatea părului, care cădea şi tot cădea. Bine să nu credeţi că eram în pericol să mă transform în versiunea feminină a lui Kojak. 🙂 Dar nu pot să neg faptul că acest lucru m-a pus pe gânduri, pentru că niciodată nu am avut asemenea probleme în trecut. Am încercat mai multe soluţii, efectul de cădere era limitat, dar nu dispărea complet. Până când m-am întâlnit cu Parusan.

Rareori mi-a fost dat să văd un efect atât de rapid atunci când am încercat un produs. Efectiv, după prima utilizare , reacţia mea a fost “wow”. În plus, datorită combinaţiei dintre pachetul Parusan – şampon stimulator şi tonic energizant -, părul a devenit mai sănătos, mai rezistent şi mai plin de vitalitate.

Parusan, tonic energizantCe face ca această gamă să fie must-have pentru îngrijirea părului? Ca substanţă activă, produsele Parusan mizează pe AnaGain, care la bază are extract din lăstari de mazăre. Formula a fost premiată la nivel internaţional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului, stimularea creşterii firelor noi şi combaterea îmbătrânirii podoabei capilare. Conform studiilor, după trei luni de folosire, gama previne semnificativ căderea părului şi contribuie la creşterea numărului de folicul în faza activă de creştere. Astfel, se înregistrează o îndesire evidentă a părului.

Având la bază ingrediente superioare precum biotină, L-arginină şi vitamina E, gama Parusan asigură aprovizionarea cu substanţe nutritive concentrate la nivelul scalpului şi a rădăcinii firului de păr. Concret:

  • stimulează circulaţia la nivelul scalpului;
  • favorizează hrănirea pielii capului cu substanţe nutritive;
  • reduce căderea părului şi accelerează faza de creştere a părului.

Tratament şi mod de aplicare:

Şampon stimulator Parusan. Se aplică pe scalp şi se lasă să acţioneze timp de 2-3 minute, apoi se clăteşte cu multă apă. Se poate folosi zi de zi.
Tonic energizant Parusan. Se aplică uşor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clăteşte, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obişnuit. Pentru o formulă completă, se foloseşte împreună cu şamponul stimulator.

Aşa că, dacă vă confruntaţi şi voi cu probleme privind căderea părului, vă recomand să-l încercaţi cu maximă încredere. Veţi scăpa de necazuri până… vine Moş Crăciun.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.