Lola's Box

Un păr subţire şi fără volum este coşmarul oricărei femei. Cu un aspect ce lasă de dorit şi greu de aranjat, acest tip de păr are nevoie de un adevărat miracol pentru a da naştere unei coafuri de invidiat. Dă-i întâlnire cu Schauma Power Volume 48h şi vei vedea o schimbare radicală.

Nu puţine sunt femeile pe care Mama Natură le-a înzestrat cu un păr subţire – din fericire, am fost scutită de această neplăcere. Ei bine, pentru cele mai puţin norocoase, studiile arată că lipsa volumului este principala problemă atunci când vine vorba de îngrijirea podoabei capilare. Este şi firesc: cine nu-şi doreşte un păr cu mult volum, aşa cum s-a purtat şi prin anii ’80?

Pentru a veni în ajutorul femeilor şi pentru a le oferi momente fascinante de volum şi de energie, Schauma şi-a utilizat întreaga experienţă în inovaţie acumulată de-a lungul anilor. Rezultatul este o gamă nouă, Schauma Power Volume 48h, care dă viaţă oricărei coafuri. Cu ajutorul celor trei produse din gamă – şampon, balsam şi spray pentru volum -, părul subţire şi fin se bucură de până 100% mai mult volum, de la rădăcină până la vârfuri. Iar totul timp de 48 de ore. Aşa că, cele care vor folosi toate cele trei produse vor putea avea coafuri spectaculoase în fiecare zi.

Cele care sunteţi interesate de noile produse vă puneţi o întrebare firească: ce stă la baza magiei Schauma Power Volume 48h? Formula cu proteină pentru îngrijire intensivă redă părului nutrienţii pierduţi şi fortifică părţile fragile ale părului. Şamponul şi balsamul oferă densitate părului, datorită formulei care are la bază un complex mineral de colagen obţinut din sare de magneziu şi colagen hidrolizat. Spray-ul pentru volum Schauma conferă părului cu până la 100% mai mult volum până la 48 de ore. Nu conţine silicon şi nu lasă reziduuri pe păr.

Noua gamă răsfaţă părul învăluindu-l într-un parfum discret, proaspăt şi rafinat de pepene, trandafir şi lemn de cedru.

  • Şampon Schauma Power Volume 48h (250 ml – preţ recomandat 8,89 lei; 400 ml – 11,49 lei)
  • Balsam Schauma Power Volume 48h (200 ml – 8,89 lei)
  • Spray pentru volum Schauma Power Volum 48h (100 ml – 15,99 lei)

#Ştiaţică… În 1949, Schwarzkopf a adus, sub numele Schauma, primul şampon-cremă pe piaţa din Germania. Produsul s-a impus imediat în rândul consumatorilor, iar Schauma a devenit sinonimul pentru şampon în Germania de Vest.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.