Lola's Box

Când vine vorba de cadouri, parcă nu ştii unde să te uiţi mai întâi. Ofertele devin tot mai consistente, tentaţiile există la tot pasul şi, când reuşeşti să te decizi la ceva anume, apare un al produs pe care l-ai alege pentru a-l oferi cuiva drag. Dacă intri într-unul din magazinele Marionnaud, te vei simţi asemenea unui copil mic aflat în faţa unui sac mare plin cu jucării.

Pentru noi, fetele, machiajul reprezintă un aspect foarte importat în crearea unei imagini cât mai bune, indiferent că merge la facultate, la serviciu, ieşim cu prietenele sau trebuie să fim spectaculoase şi strălucitoare la o reuniune de familie. Aşa că hai să ne uităm la… colectia Marionnaud Make-up pentru Crăciun. Un omagiu elegant adus stilului Art Deco, colecţia de palete este plină de culoare, cutiile de cadouri sunt foarte atractive, ba, mai mult, există şi un set creat special pentru fetiţe.

Paletă mare de make-up

134 de nuanţe: 72 de fard, 48 de gloss şi ruj, 10 de blush
134 de nuanţe: 72 de fard, 48 de gloss şi ruj, 10 de blush

Această paletă impresionantă se deschide în cinci trepte pentru a-ţi prezenta cele 134 de nuanţe, o oglinda generoasă si o selecţie de perii aplicatoare. Poţi da frâu liber creativităţii şi poţi obţine o multitudine de combinaţii pentru un machiaj perfect în orice ocazie.
Preţ: 125 lei.

Paletă medie de make-up

76 de nuanţe: 40 de fard, 30 de glossu şi ruj, 4 de blush
76 de nuanţe: 40 de fard, 30 de glossu şi ruj, 4 de blush

Aceasta paletă este perfectă pentru accentuare frumuseţii ochilor, a culorii tenului şi a buzelor cu ajutorul unor nenumărate combinaţii de culori şi nuanţe.
Preţ: 85 lei.

Paletă mică de make-up

37 de nuanţe: 28 de fard, 6 de gloss şi ruj, 3 de blush
37 de nuanţe: 28 de fard, 6 de gloss şi ruj, 3 de blush

Mica, dar generoasă, paleta îţi oferă o selecţie vastă de culori. Cele 28 de nuanţe de fard de ochi pot fi combinate cu uşurinţă astfel încât să obţii un machiaj perfect fie pentru zi, fie pentru seară. Nuanţele de ruj şi gloss, precum şi blushurile contribuie la completarea unui look strălucitor şi sănătos.
Preţ: 64 lei.

Paletă de zi & paletă de seară

Paletă de zi (sus) şi Paletă de seară (jos)
Paletă de zi (sus) şi Paletă de seară (jos)

Elegante şi foarte practice, aceste două palete cuprinde câte patru nuanţe de fard, potrivite pentru orice tip de piele. Fiecare îţi oferă un look diferit: nuanţele de seară sunt intense şi misterioase, în timp ce nuanţele de zi sunt subtile şi luminoase. Eleganţa ambalajului este dată de materialul textil – în culoarea şampaniei pentru zi, respectiv a bronzului pentru seară.
Preţ: 34 lei.

Set tuş lichid metalizat
Set tuş lichid metalizatNu este nimic mai deosebit decât o tentă vibrantă şi strălucitoare pe care să o adaugi machiajului tău sofisticat. Acest set conţine cinci nuanţe – fiecare aduce un efect deosebit şi garantează intensitate oricărui tip de machiaj. Dacă te atrag nuanţele de auriu, bronz, albastru, bleu sau verde, cu siguranţa te vei regăsi în această paletă de tuşuri metalizate.
Preţ: 45 lei.

Ţie ce-ţi face cu ochiul?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.