Lola's Box

În această iarnă, B.U. insuflă fiecărei fete sentimentul libertăţii, miresmele variind în funcţie de starea de spirit şi de dorinţele sale, îmbrăţişând entuziasmul pentru viaţă şi oferind un adevărat impuls de energie.

Fiecare gamă de parfum B.U. este special concepută pentru a surprinde personalitatea tinerelor femei care se ghidează în viață după mottoul “Fii tu însăți!”.

BU gama HeartbeatGama Heartbeat este mireasma ce spune povestea fetei romantice, care transmite senzualitate și căldură. Parfumul Heartbeat este definiția romantismului, emanând o uşoară aromă de vanilie, combinată cu mosc și lemn de santal. Pachetele pentru sărbători din această gamă sunt prezente în trei variante, fiecare într-un ambalaj armonios și plin de vitalitate:

  • Natural Spray (75 ml) + Gel de duş (250 ml), 24 lei;
  • Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 24 lei;
  • Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 46 lei.

BU gama TrendyGama Trendy se adresează femeii tinere care este întotdeauna la curent cu tendințele actuale. Aroma lemnoasă de mosc induce experienţe moderne, lucru ce se reflectă și în ambalajul sofisticat al pachetului de sărbători. Acesta conține Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 24 lei.

BU gama RockmanticGama Rockmantic definește momentul în care latura romantică o întâlnește pe cea rebelă. Rezultatul este atitudinea contrastantă a fetei originale, care își păstrează rafinamentul. Parfumul este o explozie irezistibilă de prospețime, identificându-se aroma de citrice combinată cu note de vanilie și lemn de cedru. Designul este neconvențional, insuflând nonconformism și, în același timp, sensibilitate. Pachetul pentru sărbători conține Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 46 lei.

BU gama WildGama Wild: parfumul caracteristic tinerei dinamice, care își trăiește viața cu o notă de nonconformism și eternă prospețime. Aroma parfumului transmite un sentiment de încredere în sine și independență, prin miresmele de mosc și ambră, dezlănțuind latura sălbatică a fetei moderne. Cele trei variante de pachete destinate perioadei de sărbători au un design special, ușor jucăuș, și conțin:

  • Natural Spray (75 ml) + Gel de dus (250 ml), 24 lei;
  • Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 24 lei;
  • Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 46 lei.
Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Pachete speciale de sărbători de la B.U.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.