Lola's Box

Pachetele STR8 pentru perioada sărbătorilor sunt special concepute pentru a dezvălui adevărata natură a bărbatului modern şi activ. Gamele Freedom, Adventure, Original şi Oxygen sunt cele care-i vor răsfăța pe bărbații puternici, în acest sezon.

STR8 Freedom este alegerea potrivită pentru bărbatul care iubește libertatea și adoră provocările. Parfumul condimentat-lemnos evidențiază atitudinea cu poftă de viaţă, care-i este caracteristică: notele de cardamon, răşină şi rozmarin evocă latura puternică şi non-conformistă, iar cele de mandarin, patchouli şi cedru accentuează spiritul ludic. Aromele discrete de paprika şi ghimbir vor dezvălui un bărbat seducător şi încrezător în forţele proprii.

STR8 Adventure se adresează bărbatului care vrea să evadeze din rutina oraşului şi pentru care expresia “a-şi asuma riscuri” stă la baza stilului de viaţă îndrăzneț. Notele de lemn şi ambră denotă o atitudine hotărâtă şi caracterizează bărbatul dornic de adrenalină. Pentru a îmblânzi puţin spiritul aventuros, notele de vanilie şi citrice subliniază latura caldă şi sociabilă a acestuia.

STR8 Original este parfumul bărbatului autentic. Simţul pentru frumos şi autenticitatea se regăsesc în notele de mentă şi busuioc. Esenţa picant-lemnoasă creionează caracteristicile bărbatului original, activ şi plin de inspiraţie. Personalitatea acestuia este completată de notele de lemn de santal şi cardamon.

STR8 Oxygen descrie bărbatul dinamic cu un look fresh. Notele de mandarin şi mentă insuflă un aer proaspăt şi jovial, iar cele de lavandă creează un văl de mister şi seducţie. Parfumul armonizează perfect cele două laturi uşor contradictorii ale bărbatului complex.

Pachetele de sărbători din fiecare gamă sunt prezente în patru variante:

  • After Shave Lotion + Deo+ Shower Gel. Preţul pachetului este 33,10 lei, indiferent de gamă;
  • After Shave Lotion + Deo. Preţ pachet 30 lei, indiferent de gamă;
  • Deo Natural Spray + Deo Body Spray. Preţ pachet 25,80 lei, indiferent de gamă;
  • Eau de Toilette + Deo. Preţ pachet 42,30 lei, indiferent de gamă.
Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Pachete pentru Crăciun, pentru bărbatul STR8

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.