Lola's Box

A rămas mai puţin de o lună până când Moş Crăciun ne va vizita pe toţi, indiferent că vorbim de adulţi sau de copii. Şi pentru ca Moşul să ştie ce ne dorim, Oxette se transformă în mesager pentru dorinţele noastre.

OXETTE, colecţia toamnă-iarnă 2015Încă din copilărie ne dorim cadouri frumoase cu ocazia Crăciunului, şi, dacă se poate, acestea să fie cât mai pe gustul nostru. Fiecare dintre noi are, an de an, o anumită dorinţă pe care Moşul să i-o împlinească, direct sau cu ajutorul complicilor. Şi dacă vrei ceva anume (de la Oxette), de ce să nu-ţi exprimi doleanţa? Şi cu cât mesajul este mai original, cu atât ai şanse mai mari ca dorinţa ta să devină realitate.

OXETTE, colecţia toamnă-iarnă 2015Aşa că iată ce ai de făcut. Cumpărarea oricărui produs Oxette în perioada 1-24 decembrie 2014 îţi oferă şansa de a-i scrie lui Moş Crăciun, lucru care va fi posibil pe panourile disponibile în fiecare magazin. Identificarea ta, dar şi a celorlalţi clienţi se va face pe baza numărului bonului fiscal şi a datei, detalii care vor fi menţionate în dreptul dorinţei. Neapărat să nu uiţi să ataşezi bileţelul primit de la angajaţii magazinelor, care, pe lângă numărul bonului şi dată, va include şi datele de contact. Altfel, cum crezi că va ştii Moşu’ unde să-ţi aducă darul?

OXETTE, colecţia toamnă-iarnă 2015Mesajele de pe panouri vor fi premiate şi de către clienţii Oxette. Fiecare dorinţă poate primi “O”-uri, iar cine strânge cele mai multe “puncte” în perioada 1-24 decembrie va câştiga:

  • o şedinţă de make-up profesional cu Mirela Vescan;
  • o şedinţă de styling cu stilistul Oxette despre cum să îţi alegi bijuteriile în funcţie de ţinute, evenimente şi personalitate;
  • un ceas Oxette.

This slideshow requires JavaScript.

Concursul se va încheia pe 24 decembrie, la ora 12.00, pentru ca norocoşii (câte unul pentru fiecare magazin) să fie anunţaţi la timp, înainte ca Moş Crăciun să pornească să împartă cadouri în lumea întreagă.

OXETTE, campanie pentru CrăciunŞi pentru că socializarea este la modă, un concurs se va desfăşura şi pe pagina Facebook Oxette România. Acolo vei regăsi afişul campaniei, la care nu trebuie decât să laşi un comentariu cu dorinţa ta, iar pe 24 decembrie – după ora 12.00 când se va încheia concursul – se va anunţa norocosul câştigător al unui ceas Oxette. Cine ştie, poate eşti chiar tu?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.