Lola's Box

La mulţi kilometri depărtare de noi, în Suedia, specialiştii Oriflame nu stau degeaba. Cea mai nouă creaţie a companiei este un parfum preţios, My Red, creat în colaborare cu celebra actriţă Demi Moore şi renumitul parfumier Vincent Schaller.

My Red by Demi MoreCu note esenţiale, speciale şi rare de iasomie roșie – o floare ameţitoare ce seduce prin spectaculoasele faţete roşii şi conferă o senzualitatea impetuoasă -, My Red este un parfum magnetic, modern şi îndrăzneţ. Intensitate la cote maxime… în roşu. Iasomia roşie este unică prin notele sale provocatoare, reprezentând un simbol al pasiunii şi senzualităţii. Cu o aromă îndrăzneață şi încrezătoare, My Red este dedicat femeilor a căror prezenţă este în sine o declaraţie, femei ce stârnesc admiraţie şi emană un magnetism irezistibil.

În exclusivitate, renumita actriţă Demi Moore este imaginea şi inspiraţia pentru noua apă de parfum My Red. Încrederea lui Demi, talentul şi frumuseţea ei incomparabilă fascinează deopotrivă bărbații și femeile din lumea întreagă. Ea răspândeşte o vrajă magnetică asupra publicului, o adevărată “femme fatale”, sursa de inspiraţie perfectă pentru My Red.

Apă de parfum My Red, 89.99 leiNotele parfumului
Adorată pentru simplitatea frumuseţii şi pentru parfumul său dulce, floarea de iasomie a fost aleasă de secole de femei din întreaga lume pentru a le desăvârşi frumuseţea. Iasomia şi-a câştigat reputaţia de a fi acea floare aleasă întotdeauna de femeile elegante şi graţioase.

Notele iasomiei roşii sunt sofisticate şi mai intense decât cele ale altor tipuri de iasomie. Asociate cu alte note florale şi fructate, acestea conferă parfumului o semnătură modernă și îndrăzneaţă, atinsă de magnetism şi opulenţă.

Colecţia completă My Red
Alături de crema parfumată pentru corp, colecţia exclusivistă My Red include o geantă, o eşarfă şi o broşă pentru eşarfă, accesorii ce adaugă stilul şi eleganţa hollywoodiene, perfecte pentru a completa aerul elegant şi îndrăzneţ al apei de parfum My Red.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Oriflame lansează My Red by Demi Moore

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.