Lola's Box

Ca părinte, mă bucur că am un copil cochet. Nu-i place să aibă mâinile aspre, nu merge pe principiul că orice bubiţă trece de la sine. Dacă ar putea să se dea cu cremă de dimineaţă până seara, ar fi cel mai fericit. Cu piticul meu, stocul de creme din casă este mereu în pericol. Dar nu toate sunt recomandate copiilor. Şi ce este de făcut atunci? Ne orientăm spre produse bio şi organice, pe care le pot folosi şi ei.

Jàsön Power Smile & Jàsön RosewaterOrganic Baby – BIO Concept Store are un program dedicat blogerilor, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri să mă înscriu. Promptitudinea este cuvântul lor de ordine, aşa că, după numai 24 de ore, produsele comandate erau la mine la uşă. Pentru început am ales să testez crema Jàsön cu trandafiri, pentru mâini şi corp (240 ml), şi apa de gură Jàsön Power Smile, pentru albire şi respiraţie proaspătă (473 ml).

Jàsön RosewaterLa orice cremă de îngrijire a pielii, mirosul este foarte important, din punctul meu de vedere. Nu-mi plac cele cu o aromă foarte pronunţată, ci doar cele care au un miros discret. Din acest punct de vedere, crema cu trandafiri este o adevărată desfătare pentru simţuri pentru că mirosul său se păstrează o bună bucată de timp. Imediat ce ai aplicat-o pe mâini sau pe corp, remarci procesul de hidratare, intră imediat în piele şi, foarte important pentru mine, nu lasă acea peliculă uleioasă, care, sincer, mă enervează la culme! 🙂

Catalogată drept o loţiune pentru mâini şi corp, crema Jàsön funcţionează de minune pe corp, fiind ideală şi pentru vegetarieni pentru că nu conţine decât produse naturale şi nu are parabeni. Din acest motiv, l-am lăsat şi pe junior să o folosească, iar acum avem o problemă: ne certăm pe cremă. 🙂

Jàsön Power SmileApa de gură o recomand cu drag fumătorilor, cei printre care mă număr şi eu. În ultima vreme au apărut diverse discuţii în mass-media privind chimicalele din conţinutul apelor de gură pe care le găsim în magazine. Ei bine, pe aceasta o puteţi folosi cu încredere pentru că nu conţine gluten, parabeni, uleiuri minerale (petrolatum), coloranţi artificiali şi ftalaţi. Mirosul îmi aduce aminte de cel al lamelor de gumă Doublemint din copilărie. După patru zile de utilizare, de două ori pe zi, pot să vă spun că am spus adio petelor de ceai de pe dinţi – sunt o mare consumatoare de ceai în diferite forme (verde, din fructe, calmant) şi mai mult de jumătate din necesarul cotidian de lichide îl acopăr din ceai.

La recomandarea medicului dentist, apa de gură nu se foloseşte continuu. Dimpotrivă, se utilizează timp de două săptămâni, de cel puţin două ori pe zi, apoi se face pauză alte două săptămâni. În plus, faptul că are numai ingrediente naturale face ca apa de gură Jàsön să fie potrivită şi pentru cei mici, cu vârsta de peste doi ani, care încep să deprindă obiceiurile igienei orale şi vor să folosească şi ei aceleaşi produse ca şi părinţii. Pentru prichindeii este necesar acordul medicului stomatolog.

În concluzie, din partea mea au primit avizul. 🙂 Şi al meu, şi al juniorului.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Organic Baby, de ajutor pentru cei mici şi cei mari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.