Lola's Box

Când spui Gwen Stefani, gândul te poartă la început spre tânăra rebelă care era solista No Doubt, apoi spre femeia elegantă din “The Sweet Escape”, acompaniată de Akon. Categoric, Gwen este un figură de stil şi nu trebuie să ne mire că OPI a ales-o pentru a avea propria colecţie de culori pentru manichiură.

DDG04 Gwen Signature Shade BoxPovestea colaborării cu Gwen Stefani a început în Big Apple. După ce a vizitat expoziţia new-yorkeză “Punk: Haos & Couture”, Suzi Weiss Fischmann – cofondator şi vicepreşedinte executiv OPI – a decis că trebuie să creeze o colecţie de nuanţe care celebrează rolul muzicii ca influenţă majoră în fashion. Fanii acordurilor moderne sunt adepţii modei stradale DIY (do-it-yourself), aceeaşi care a inspirat foarte mulţi designeri – aceştia integrează elemente puternice în creaţii haute-couture, pe care ulterior le regăsim pe catwalk şi pe covorul roşu.

Unghiile mele şi jeanşii rupţi ai lui Dee's Boudoir
Unghiile mele şi jeanşii rupţi ai lui Dee’s Boudoir 🙂

Solistă, compozitor, designer, producător şi actriţă, Gwen Stefani a devenit cunoscută şi pentru prezenţa sa în lumea fashion. Are propria sa linie vestimentară, a lansat parfumul care îi poartă numele, iar industria beauty a fost atrasă de ea. Colaborarea dintre ea şi Suzi Weiss Fischmann a venit firesc şi cele două au creat o suită de culori de care orice femeie ar fi interesată.

This slideshow requires JavaScript.

Conform principiilor proprii, OPI propune ceva pentru orice femeie, de la conservatoare la îndrăzneţe. Iar Gwen este pasionată de culoare, considerând că buzele şi unghiile sunt un accesoriu important pentru completarea unui look. Nici nu este de mirare că rezultatul colaborării cu Suzi este o paletă de culori la fel de diversă ca viaţa şi arta sa.

Swatch OPI by Gwen StefaniDupă ce v-am spus povestea colecţiei OPI by Gwen Stefani, vă las să admiraţi culorile.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “OPI by Gwen Stefani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.