Lola's Box

Indiferent de sezon, îngrijirea pielii este foarte importantă. Acum, odată cu intrarea primăverii în drepturile ei, ritualul skincare este şi mai important după o iarnă lungă şi după schimbările bruşte de vreme. Şi pentru ca noi să ne bucurăm de zilele frumoase, colecţia Sephora ne propune mai multe minunăţii.

Buretele KONJAC pentru strălucirea tenului

100% natural, buretele KONJAC conţine argilă roz şi permite curăţarea delicată a pielii sensibile, fără să o deshidrateze şi fără să creeze senzaţie de disconfort. Cu ajutorul buretelui, machiajul şi excesul de sebum sunt eliminate cu uşurinţă, după care pielea va fi mai netedă şi mai luminoasă. Graţie şnurului, îl poţi agăţa cu uşurinţă în baie, astfel că se va usca şi-l vei avea oricând la îndemână.

Tonymoly Tako Bubble Pore Pack

Primăvara aceasta, Tonymoly se prezintă cu o gamă nouă de produse skincare. În compoziţia produselor regăsim taurină extrasă din calamar, un acid organic care hrăneşte pielea. Pentru curăţarea şi hidratarea pielii, unul din aliaţi este săpunul Tonymoly. Se aplică după spălarea feţei, apoi se lăsă să acţioneze 3-5 minute până când face spumă. La final se clăteşte cu apă călduţă. La final, vei vedea că porii sunt curaţi, iar pielea îşi pierde excesul de sebum.

Mască ultrahidratantă OOZOO pentru faţă

Sunt tenuri care au nevoie de hidratare oricând şi oricum, aşa că o mască ultrahidratantă este exact ce le trebuie. Iar sud-coreenii sunt maeştri în măşti, lucru pe care îl putem remarca la femeile din “Ţara Dimineţilor Liniştite”. Măştile OOZOO, într-o formă amuzantă de ursuleţ, te vor trage de mânecă şi-ţi vor spune “Hei, am o fiolă în urechiuşă”. 😊 Iar extractul de apă de cocos va contribui ca pielea ta să fie radiantă, luminoasă şi bine hrănită. Un secret este şi Cleomilk, ingredientul inspirat de băile hidratante în lapte ale Cleopatrei. Un ritual skincare de 10-20 de minute pe care îl

Belif The True Cream Aqua Bomb

Inspirat de tehnicile farmaceutice ale secolului XIX, Belif se ghidează totuşi după regulile stricte ale industriei skincare din Coreea de Sud. Eficacitatea fiecărei formule este îmbunătăţită prin dermatologia modernă şi medicina tradiţională pe bază de plante. Astfel, diversele probleme ale pielii sunt tratate eficient prin “True Herb Formula”, filosofia împărtăşită şi de crema-gel Aqua Bomb. Ultralejeră, fără uleiuri, crema Belif reîmprospătează pielea şi îi oferă hidratare intensă. Indiferent că ai ten normal, gras sau mixt, o poţi folosi cu încredere pentru pori dilataţi, ten uscat şi textură neuniformă şi rigidă a pielii. Mixul de ierburi naturale include şi creţişoară, bogată în antioxidanţi, care contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, îmbunătăţeşte elasticitatea şi minimizează porii.

Skinfood Beauty Recipe Tomato Soup Sleeping Mask

Filosofia Skinfood este aceea de a demonstra proprietăţile nutriţionale ale fiecărui aliment utilizat, pentru a crea produse care respectă şi îmbunătăţesc frumuseţea pielii. Astfel, pentru dezvoltarea unui produs se aleg doar ingredientele de cea mai bună calitate. Rezultatul este un stil de viaţă mai frumos şi mai sănătos. Pentru ritualul skincare din timpul somnului, Skinfood a mizat pe extract de lapte şi roşii. Nutrienţii din lapte şi fructe oferă hidratare optimă şi lasă pielea să strălucească. Pe de altă parte, extractul de roşii hidratează şi revigorează strălucirea tenului. Deci, cine vrea “supă de roşii”? 😊

Balsam de mâini Sephora Colorful

Piele uscată? Nu există aşa ceva, cel puţin nu pentru colecţia Sephora. Brandul propriu desfăşoară un întreg arsenal “feel-good” pentru ca extremităţile noastre să nu se simtă neglijate. Balsamurile oferă îngrijire delicată şi parfumuri adorabile, astfel că mâinile noastre vor fi mereu răsfăţate.

  • Apă de cocos: hrănitor şi calmant
  • Trandafir: hrănitor şi strălucitor
  • Goji: hrănitor şi protector
  • Mandarină: hrănitor, conferă fermitate şi supleţe
  • Migdală: hrănitor şi reparator
  • Miere de albine: exfoliant şi cu efect de netezire

Demachiant bifazic Sephora pentru ochi şi buze

Mai ţineţi minte care este unul dintre sfaturile pe care le-am repetat (aproape) obsesiv? Fără machiaj în timpul somnului. Dar ce faci când eşti frântă şi nu vezi decât patul în faţa ochilor… Ei bine, acest demachiant bifazic este tot ce îţi trebuie. Bine, şi nişte dischete demachiante. 😊 Nici cei mai rezistenţi pigmenţi nu rezistă pe buze. Chiar şi produsele waterproof îi cedează. Şi, în tot acest ritual de demachiere, pielea ta este tratată cu maximă blândeţe. Secretul stă în extractul de ulei din seminţe de bumbac.

Tragem linie după o poveste cu şapte produse skincare pe care le găsiţi în magazinele Sephora, dar şi în magazinul online. Dacă aţi uitat, am povestit şi despre colecţia de makeup. Iar în curând vin şi cu alte noutăţi.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Ofensiva skincare în colecţia Sephora pentru primăvara 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.