Lola's Box

Gama Botanics Shine AwayTrăim un moment al naturaleţii, o perioadă în care toate companiile par decise să ne ofere produse cât mai naturale, în care procentul de parabeni şi uleiuri minerale a scăzut dramatic şi, nu de puţine ori, acestea lipsesc cu desăvârşire. Trebuie să recunosc că sunt fan al acestui concept. Am toate “albumele”. 🙂 Chiar şi pe bebe îl îngrijesc cu produse Boots pentru copii.

Dar cum poţi dezvolta o gamă de produse naturale? Cum ar fi să te bazezi pe sprijinul unei grădini botanice? Ei bine, cineva a încercat… Pentru ca extractele vegetale folosite la dezvoltarea noii game să fie evaluate şi certificate, Boots a fost prima companie de cosmetice care a colaborat cu Grădina Botanică Regala Kew din Londra.

Botanics for hairŞi pentru că pune mare preţ pe naturaleţea produselor sale, Boots ne-a invitat la “garden party”, într-o oază de linişte, pentru a lansa gama Botanics. Pentru cine crede în puterea regeneratoare a plantelor, noile produse Botanics nu conţin ingrediente de origine animală, uleiuri minerale sau ceară de parafină, au la bază principii organice cu impact minim asupra mediului şi oferă beneficii maxime pielii.

Pentru tenul normal şi cel uscat, recomandarea este gama Botanics All Bright, cu extract din floare de hibiscus şi factor de protecţie 15. Dar ce faci dacă ai un ten gras şi predispus la imperfecţiuni? Alegi produsele din gama Botanics Shine Away, cu extract din scoarţă de salcie, despre care se ştie că este cel mai bun agent de curăţare, contribuie la reînnoirea celulelor pielii şi previne apariţia acneei. Şi această gamă ne oferă SPF 15.

Botanics for menPentru că ştiu că pe Lola’s Box îşi aruncă ochii şi bărbaţii, domnilor vă spun trei cuvinte magice: ginseng, protecţie, conservare. Produsele Botanics pentru bărbaţi conţin extract de ginseng, obţinut din rădăcină, cu rol stimulator asupra celulelor din epidermă şi antioxidant. Asemenea doamnelor şi domnişoarelor din viaţa voastră, nici voi nu sunteţi scutiţi de apariţia ridurilor, motiv pentru care trebuie să lăsaţi orgoliul masculin la o parte şi să folosiţi o cremă care să reducă apariţia liniilor fine, a ridurilor şi a cearcănelor.

Gama Botanics HaircarePentru început, am testat masca de trei minute cu quinoa. Sunt mai mult decât mulţumită pentru că părut meu deteriorat de la prea mult vopsit a devenit mătăsos şi străluceşte. În plus, pot să-mi pieptăn părul fără probleme, nu se mai încurcă aşa des şi nici nu mai cade la fel cum o făcea înainte. M-a mirat utilizarea quinoa, pentru că până acum mă gândeam la această plantă doar ca produs alimentar. E drept că presupuneam că trebuie să aibă ceva proprietăţi benefice din moment ce toţi nutriţioniştii îţi recomandă quinoa în diete.

Gama Botanics are preţuri cuprinse între 23,90 şi 55,90 lei, iar produsele pot fi achiziţionate din farmaciile Sensiblu selecţionate.

From Botanics with love

 

PS: Vă provoc să-mi spuneţi ce plăntuţă este cea din imagine. Cine îmi oferă răspunsul corect, primeşte un mic cadou.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Oaza de… Botanics

  1. Tentant:) Si mie imi plac fosrte mult produsele lor,iar ce aud de la tine ma incanta foarte tare dat fiind ca acum am devenit o fana inraita a produselor naturale/naturiste 🙂 Te-am pupat si am sa caut si eu prin farmacii gama Botanics Shine Away …

    1. Cei de la Boots au produse foarte bune, eu una ma impac foarte bine cu ele, de la make-up pana la creme si sampon pentru bebe sunt fan 🙂
      Pup si eu buburuza! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.