Lola's Box

Toamna aceasta ne-a răsfăţat cu zile frumoase până aproape de finalul ei şi deseori ne-am gândit mai mult la vacanţă şi la relaxare, chiar şi atunci când am avut foarte mult de muncă. Oboseala s-a acumulat pe nesimţite, aşa că o zi la spa a fost o adevărată binecuvântare, mai ales că am combinat-o cu celei mai noi veşti de fashion de la Takko.

Ca un făcut, în preziua răsfăţului la spa, am reuşit să “achiziţionez” o prea frumoasă durere de spate şi deja visul meu întru relaxare părea că se spulberă înainte de a deveni realitate. Cu toate acestea, pentru că nu-mi place să amân întâlnirile deja stabilite – trebuie să fie un adevărat “cutremur” pentru a-mi încălca aceasta regulă -, am strâns din dinţi şi am dar curs invitaţiei #takkospaexperience de a petrece o zi la Premier Palace Hotel and Spa. “În fond, nu are ce să-mi facă rău”, mi-am spus plină de optimism.

Şi trebuie să recunosc că flerul nu m-a înşelat nici de această dată. Pe lângă faptul că m-am întâlnit cu unele dintre cele mai dragi fete din blogosfera de beauty şi fashion, experienţa spa propusă de Takko a fost una de vis. Bonusul a fost că “junghiul” meu a decis că este cazul să-mi dea pace, fiind pus la respect de mâinile dibace ale doamnei care mi-a masat spatele.

Takko @ Premier Spa 2Iar între două sesiuni spa am studiat cu atenţie şi colecţia Takko primăvară-vară 2016, care ne aduce stilul urban chic cu care retailerul german ne-a obişnuit dintotdeauna. De altfel, dacă sunteţi extrem de nerăbdătoare să vedeţi şi voi ce noutăţi sunt în gamă, primele piese #takkoss16 vor fi disponibile în magazine încă din luna decembrie a acestui an. Aşa că pregătiţi-vă pentru sesiuni de shopping în care să vă înnoiţi garderoba.

Din colecţia Takko pentru primăvara-vara 2016 nu lipsesc cardiganele, bluzele cu guler V sau bărcuţă – cu croieli care pun în evidenţă silueta – ori pantalonii denim – drepţi, boot cut, strâmţi sau jeggings -, colanţi din imitaţie de piele. De asemenea, pentru cele care preferă fustele, veţi găsi şi aceste piese în colecţie. Dar vă previn că nu trebuie să vă aşteptaţi la unele foarte lungi. 🙂 Dacă stilul pe care îl adoptaţi zi de zi nu este unul extrem de formal, Takko vă aşteaptă să îi încercaţi creaţiile.

Takko Advent Calendar cu oferte

Pentru luna decembrie, pe lângă primele modele ale colecţiei primăvară-vară 2016, Takko a pregătit şi un Advent Calendar. “În spatele fiecărei uşiţe se ascunde o ofertă atractivă!” Nu vreau să vă spun mai multe despre ofertele pregătite pentru a nu strica surprizele, dar vă asigur că sunt 24 la număr şi sunt atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi copii. Iar avalanşa de oferte Takko începe chiar din prima zi a lunii decembrie.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “O zi perfectă de noiembrie: spa şi fashion cu Takko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.