Lola's Box

Încă de la prima interacţiune cu informaţiile despre SMARTBOND şi Infinium Pure, mi-am dorit să experimentez cele mai noi creaţii L’Oreal Professionnel. Iar atunci când îţi doreşti ceva cu ardoare, stelele se aliniază corespunzător pentru ca doleanţa să-ţi fie îndeplinită.

Niciodată nu am ascuns că L’Oreal este brandul meu de suflet pentru că este cel cu care am deprins tainele frumuseţii. Primul meu ruj a fost de la casa franceză, cu L’Oreal am învăţat să realizez un makeup corect şi tot cu ei am făcut cele mai spectaculoase schimbări de coafură. Anii au trecut şi încetul cu încetul am pătruns şi în universul L’Oreal Professionnel, iar de fiecare dată am plecat superîncântată de rezultate.

Aşa că iată-mă la Academia L’Oreal, pregătită de întâlnirea cu SMARTBOND şi Infinium Pure. Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul spectaculos, pentru că nici nu ştiu când au trecut mai bine de două ore de răsfăţ. Iar ceea ce a reuşit Andrei Mihalache (formator specialist L’Oreal Professionnel) m-a lăsat… speechless. A fost încă o dovadă pe viu că sunt oamenii care sunt fascinaţi de a lucra cu părul. Le vezi sclipirea în priviri atunci când se lucrează cu şuviţele tale, iar dovada este balayage-ul din părul meu. As usual, produsele L’Oreal nu m-au dezamăgit niciodată: m-am dus cu un păr “mătură” 🙁 şi m-am întors cu unul mătăsos şi buclat :).

Pe lângă noul look, care s-a bucurat de numeroase aprecieri, unul din efectele tratamentului cu SMARTBOND a fost că părul meu a încetat să mai cadă. În plus, cu ajutorul Hollywood Waves by Tecni.Art, Adrian m-a învăţat cum să-mi aranjez părul pentru a avea coafura potrivită. Iar de atunci pun în aplicare sfaturile preţioase ale specialistului L’Oreal Professionnel şi trebuie să recunosc că am mai învăţat ceva util.

SMARTBOND – îndrăzneşte toate transformările de culoare

Noutate absolută în portofoliul L’Oreal Professionnel, SMARTBOND este un sistem aditiv pentru serviciul de colorare şi decolorare pentru un păr puternic şi sănătos. Conceput special pentru utilizarea în salon de către coafori, magia produsului constă în faptul că întăreşte legăturile fibrei capilare, care pot fi sensibilizate şi slăbite de procesele de transformare a culorii părului. Astfel, părul este protejat în timpul decolorării şi al colorării.

Unele femeie încă ezită să îşi coloreze părul. Altele nu ezită deloc şi îşi doresc frecvent să-şi schimbe culoarea pentru a fi în pas cu tendinţele momentului. Ei bine, SMARTBOND este soluţia perfectă, astfel că hair color is the new makeup. Formula sa este o combinaţie unică între acidul maleic şi ceramide, care protejează şi întăreşte toate legăturile de păr în timpul oricărui serviciu tehnic.

Cum funcţionează: SMARTBOND este alcătuit dintr-un kit tehnic pentru realizarea în salon a celor doi paşi:

  • Se adaugă ADITIVUL în produsul de decolorare sau de colorare pentru a proteja şi întări părul în timpul serviciilor tehnice; limitează sensibilitatea şi protejează legăturile puternice şi structura proteică din fibra capilară.
  • După clătire, se aplică PREŞAMPONUL pe păr, de la rădăcină la vârfuri, astfel că se elimină ionii depuşi de produsele oxidative şi se refac legăturile slabe din fibra capilară. Se clăteşte din nou după ce este lăsat să acţioneze 10 minute şi se urmează serviciul obişnuit de postcolorare.

Infinium Pure, fixativul profesional cu cea mai fină difuzie

L’Oréal Professionnel a lansat, la finalul lui 2016, gama de produse Infinium Pure. O inovaţie tehnologică fără parfum, fără elemente de mascare a parfumului, fără compuşi cu parfum, ce oferă confort optim pentru păr şi posibilitatea de restyling datorită fixării flexibile. Fixativul profesional este emblematic în culisele prezentărilor de modă şi oferă fixare lejeră, puternică şi extraputernică în funcţie de gradul de menţinere dorit. Este adaptat utilizării profesionale intense: optim pentru căile respiratorii sensibile, fără tuse, fără senzaţie de mâncărime, fără gust amar.

Produsul oferă difuzia L’Oreal Professionnel cea mai fină, astfel că oferă fixare intensă fără a încărca, ultrauscată, fără reziduuri vizibile şi cu strălucire optimă. Infinium Pure este disponibil în trei variante, în funcție de gradul de fixare dorit:

  • Infinium Pure Soft – oferă fixare lejeră;
  • Infinium Pure Strong – oferă fixare puternică;
  • Infinium Pure Extra-Strong – oferă fixare extraputernică.

Preţ recomandat: 59 lei (300 ml).

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “O zi de răsfăţ cu SMARTBOND by L’Oreal Professionnel

  1. Infinium imi place si mie, chiar nu am mai avut de ceva vreme, la cel clasic ma refer. Acum si fara parfum suna si mai bine. De Smartbond am citit pe ceva site din afara inca din vacanta de iarna, suna bine ce face. Sa iti fie de bine noua culoare!

    1. INFINIUM îmi place și cel nou și cel vechi. Cu SMARTBOND este dragoste la prima vopsire, pana și pe fata care m – a vopsește am convins-o sa îl achiziționeze pentru cliente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.