Lola's Box

Dintotdeauna am fost atrasă de cultura marocană şi tot ce ţine de ţinuturile din nordul Africii. Când mi s-a făcut o astrogramă completă, mi s-a spus că, în vieţile anterioare, am fost regină a Egiptului, apoi alchimist. Cu alte cuvinte, nici în trecut nu am stat departe de lumea arabă sau de mistic. Aşa se explică de ce sunt îndrăgostită de produsele care conţin ulei de argan.

Eveniment Moroccan NaturalCând am primit invitaţia de la Longeviv pentru a participa la prezentarea noii game Moroccan Natural, am simţit că evenimentul este făcut ca pentru mine: produse cu ulei de argan (şi argilă Rhassoul), bucătărie cu influenţe arabe şi prezentare de modă din aceeaşi sferă. Faptul că m-am întâlnit şi cu fetele din blogosferă nu a fost decât cireaşa de pe tort.

This slideshow requires JavaScript.

Organice şi naturale 100%, produsele sunt destinate pentru îngrijirea corpului, a tenului şi a părului. La baza tuturor produselor se află două ingrediente vitale în păstrarea frumuseţii şi a sănătăţii: uleiul de argan (ştiaţi că aportul său de vitamina E este dublu faţă de cel al uleiului de măsline?) şi argila Rhassoul (provine din Nordul Marocului şi a fost folosită încă de acum 1400 de ani ca şampon, tratament pentru ten şi corp). Şi pentru că grija faţă de clienţi şi mediu este pe primul plan, toate uleiurile beneficiază de certificare Ecocert sau Soil Association, în timp ce ambalajele sunt reciclabile.

Eveniment Moroccan NaturalTot cu această ocazie am putut descoperi şi noua gamă Manatude, care este bazată pe aceleaşi ingrediente principale şi pe care Moroccan Natural a creat-o pentru îngrijirea domnilor. Chiar dacă noi suntem întotdeauna pe primul plan, nu putem nega că ne dorim ca şi partenerii noştri să fie la fel de strălucitori. Şi nu puteau lipsi nici bureţii Konjac, despre care v-am vorbit nu de mult (după ce l-am testat). Există în patru variante: pentru ten, pentru corp, pentru sportivi şi pentru copii/nou-născuţi.

This slideshow requires JavaScript.

Şi pentru ca ambianţa de influenţă arabă să fie deplină, am putut admira (de foarte aproape) rochiile create de Sonia Trifan şi incluse în cea mai recentă colecţie a ei, intitulată “Dubai Nights”. Cred că nu mai are rost să vă spun că eleganţa rochiilor are darul de a scoate în evidenţă frumuseţea feminină.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “O zi de primăvară cu Moroccan Natural

  1. Si eu ca si tine sunt atrasa de cultura marocana, este un vis al meu sa petrec cateva luni in Maroc si sa admir totul pe indelete. Evenimentul acesta pare foarte frumos, produsele cu ulei de argan sunt de obicei foarte bune si nu ma indoiesc ca si acestea sunt la fel!
    Pop Culture&Fashion Magic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.