Lola's Box

Domnilor, martie este încă o lună în care suntem răsfăţatele voastre. Începem cu Mărţişorul, apoi cu 8 martie şi, dacă vreţi să vă invitaţi partenera la o seară romantică, atunci vă fac o recomandare: Cucina Borghese.

Cucina Borghese, ambianţăCând păşeşti în locaţia din str. Jean-Louis Calderon 33, ai impresia că treci într-o dimensiune aparte, în care trecutul şi prezentul se îmbină armonios într-un echilibru atemporal de gust, cultură şi atmosferă. Modul în care detaliile de fineţe sunt valorificate face ca istoria să fie păstrată aproape intactă şi evidenţiată.

This slideshow requires JavaScript.

Clădirea în care se află Cucina Borghese a fost construită la 1898, de către o echipă de arhitecţi italieni, iar ulterior a fost îmbunătăţită şi reamenajată. Oameni de afaceri şi anticari pasionaţi, Claudio şi Bogdan au profitat de cunoştinţele lor şi au ştiut cum să pună în valoare istoria şi caracterul clădirii, căreia i-au conferit o strălucire specială.

This slideshow requires JavaScript.

Dar, după ce vei trece de primul contact cu localul, vei descoperi adevărata “inimă” de la Cucina Borghese: bucătăria italiană. Pe această scenă care se asemănă cu Scala di Milano, protagoniştii sunt mereu în căutarea perfecţiunii, indiferent că este vorba de ingrediente (provenite de la cei mai apreciaţi producători din Italia), preparate sau prezentări. Calitatea artistică a bucătarilor-şefi este scoasă în evidenţă, prin simplitate şi echilibru, de armonia de gusturi ce sunt valorificate prin creativitate, tradiţie şi inovaţie.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vei alege să petreceţi o seară romantică la Cucina Borghese, puteţi alege creveţi auriţi, torturi şi globuri de ciocolată pudrate cu aur, la preţuri accesibile. Un desert cu foiţă de aur nu costă mai mult de 50 de lei, în timp ce orezul cu şofran, scoici, baby caracatiţe şi creveţi auriţi costă aproximativ 60 de lei. Sau poate vreţi că încercaţi o salată cu fenicul, portocală şi fructe de mare acoperite cu aur.

Aşa că, domnilor, nu mai aveţi nici o scuză de acest 1 martie. 🙂 Sau de 8 martie.

This slideshow requires JavaScript.

PS: Eu am fost la un brunch, împreună cu Stella, şi ne-a impresionat atât mâncarea, cât şi clădirea. Suntem decise să revenim la Cucina Borghese.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.