Lola's Box

Pentru că primăvara şi-a intrat pe deplin în drepturi, Max Factor ne face un cadou frumos. Colecţia Lipfinity devine şi mai ofertantă odată cu apariţia celor 16 nuanţe coloristice noi, dar şi a unui aplicator nou. Aşa că machiajul nostru va fi completat de cel mai bun produs de buze, unul ultrarezistent.

Max Factor Victoria Beckham SS14 Beauty, LookDebutul noii colecţii a avut loc în cadrul showului prin care Victoria Beckham a lansat colecţia de primăvară-vară 2014. Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor, a folosit nuanţa Always Delicate – cea mai naturală şi cremoasă nuanţă nude – pentru un look extrem de rafinat, o adiere de natural sofisticat şi perfecţiune tinerească.

Max Factor Victoria Beckham SS14 Beauty, Pat McGrathFoarte des aud femeile spunând că nu au găsit nuanţa nude potrivită astfel încât să aibă totuşi destulă culoare fără să pară artificială şi care să reziste pe buze. Este o nuanţă soft, cremoasă şi de actualitate, cu mare rezistenţă la transfer.
Pat McGrath, Global Creative Design Director Max Factor

Cum funcţionează?
Spre deosebire de celelalte rujuri ultrarezistente, care devin uscate şi terne pe buze, Lipfinity oferă o culoare rezistentă, cu aspect catifelat şi uşor, care îşi păstrează strălucirea şi intensitatea. În parte, acest lucru se datorează noului aplicator care asigură un strat mai subţire şi mai uniform. Dr. Sarah Vickery, Principal Scientist pentru Max Factor, spune: “Un strat de culoare mai subţire şi mai uniform maximizează rezistenţa rujului. Pentru că aplicatorul înmagazinează cantitatea potrivita de culoare, rezultatul este o acoperire uniformă ce rezistă mai mult în timp”.

Max Factor Victoria Beckham SS14, Facechart & ProductsÎn plus, Lipfinity combina culoarea aderentă cu o bază de silicon pentru a asigura non-transferul, astfel că vei avea culoarea pe buze de-a lungul întregii zile, nemaifiind necesară o nouă aplicare după ce mănânci sau bei.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “O primăvară strălucitoare cu Max Factor Lipfinity

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.