Lola's Box

Nu ştiu cum este pentru voi, dar, pentru mine, fiecare vară înseamnă o poveste. Cea din acest an este una dintre cele mai spectaculoase pe care le-am experimentat. Şi, de fiecare dată, alături de mine a fost PANDORA.

Când am păşit în noul an, îmi făcusem o serie de planuri pentru 2016. Nimic ieşit din comun, doar dorinţe pe care le tot amânasem şi pe care le readuceam în prim-plan. Însă, precum în proverb, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. 🙂 Sau, ca la ruşi: “Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, vorbeşte-i de planurile tale”. Aşa şi cu mine, viaţa mi-a luat-o înainte. Mi-a reconfigurat traseul pentru acest an într-un mod în care nici eu nu mi l-aş fi imaginat. Să nu mă înţelegeţi greşit… Este dincolo de aşteptările mele, iar totul este în sens pozitiv.

Vara aceasta este una aparte pentru mine. Nu puţini au fost cei care au remarcat schimbările prin care am trecut, iar complimente primite au fost mai multe ca niciodată. M-au făcut să realizez că sunt pe drumul cel bun. Am primit semnale frumoase din locuri din care mă aşteptam cel mai puţin, m-am implicat în proiecte care mi-au fost extrem de dragi, am avut alături oameni minunaţi. Aşa că trebuia să celebrez într-un fel momentele magice de care am avut parte, iar alegerea mea au fost bijuteriile PANDORA.

Am avut multe bijuterii care mi-au fost dragi, însă piesa de rezistenţă a acestei veri a fost inelul “NU MĂ UITA”. Încă de la prima noastră întâlnire, între mine şi această piesă minunată a fost un veritabil coup de foudre, iar numele ales de designerii PANDORA este mai mult decât inspirat. Când vezi inelul, fără îndoială că nu ai cum să îl uiţi. Ştie el bine ce mesaj trebuie să transmită celei care îl poartă. Iar pentru mine, mesajul a fost mai mult decât direct. Dragul meu, cu siguranţă nu te voi uita prea curând. Poate niciodată şi trag nădejde că într-o bună zi – poate mai curând decât crezi – ne vom reîntâlni din nou. Poate, de această dată, vom rămâne împreună. Definitiv!

Deseori, viaţa pare că are două feţe, aflate în totală contradicţie. Nu şi pentru mine, nu în vara aceasta. Este ca şi cum aş trage la sorţi, dar moneda pe care o folosesc îmi arată acelaşi lucru pe oricare dintre feţe. Iar de fiecare dată este în favoarea mea. Cam aşa a fost PANDORA atunci când am ales să port colierul cu două feţe. Orice aş fi purtat, orice stare aş fi avut, oricum ar fi căzut lumina pe ea, bijuteria mă transforma şi mă făcea strălucitoare.

Aşa că nici nu a fost greu să fiu complimentată de fiecare dată. Chiar dacă celebrele talismane PANDORA se poartă, de obicei, pe brăţări, norocul meu a stat în puterea seducătoare a colierului. Sau de “vină” au fost cerceii? Nu ştiu, dar un lucru este cert: au ştiut să mă facă să mă simt cea mai răsfăţată.

 

Poveştile cu PANDORA le transform în amintiri

“Hei, de ce suspini atât? Vara nu s-a terminat!” Da, aşa este, dar toate momentele plăcute înseamnă tot atâtea amintiri de care vrei să-ţi aduci aminte. Aşa că, sub forma brăţării PANDORA, am început să adun amintirile. Le port oricând cu mine, le simt aproape. Oricând simt nevoia unui boost de energie şi de optimism, nu trebuie decât să-mi privesc brăţara şi colecţia de talismane, iar moralul meu va urca vertiginos. Dacă voi fi la fel de răsfăţată şi în august, cu siguranţă va trebui să-mi compun şi-o a doua colecţie personală. Sunt o norocoasă, nu-i aşa?

O aşa vară nu putea fi celebrată fără o sesiune foto – bine, a fost una din multele pe care le-am realizat 🙂 – şi fără o băutură răcoritoare. Aşa că, la ceas de seară, ne-am aşezat la poveşti pe una din terasele Starbucks, în compania celor trei sortimente TEAVANA Iced Shaken Tea. Despre care pot să vă spun că le puteţi consuma fără griji, pentru că nu au zahăr. Ce a ieşit la shooting? Vedeţi şi voi. Eu am fost foarte mulţumită şi nu ascund că sunt pretenţioasă. Aşa că îi mulţumesc fotografului! Mihnea, se aude?

credit foto: Mihnea Ratte

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Fiecare vară are o poveste: PANDORA este povestea mea

    1. Multumesc mult si pentru aprecieri, si pentru compliment! Dacă şi tu spui că radiez, este timpul să încep şi să cred, că prea îmi spune multă lume că este aşa 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.