Lola's Box

Am mai spus-o şi o repet: nici un machiaj, oricât de bine ar fi realizat, nu este complet dacă nu aplici puţină mascara pe gene. Cu acest mic artificiu, ochii tăi vor ieşi mai bine în evidenţă şi nimeni nu va reziste farmecului tău. Aşa că trebuie să fii la curent cu cel mai nou produs Maybelline NY: The Colossal Go Extreme!

Maybelline NY The Colossal Go Extreme!, Beauty FaceAi întâlnit vreo prietenă sau pur şi simplu o femeie care să fie 100% mulţumită de volumul genelor ei? Da, eram sigură că vei spune “nu”. Şi, dacă suntem corecte cu noi înşine, trebuie să recunoaştem că mereu ne dorim şi mai mult volum. Pentru că o privire dramatică, cu gene care atrag imediat atenţia, este mereu la modă, indiferent că suntem pe podiumul de modă sau în viaţa de zi cu zi.

Şi pentru că nu vrea să ne deziluzioneze, Maybelline NY vine cu o soluţie revoluţionară. Cea mai nouă mascara a brandului american ne propune o periuţă cu rezervor încorporat în braţul său. Datorită sistemului de extraîncărcare, noua periuţă Go Extreme! asigură o aplicare generoasă a produsului pe gene, iar volumul este EXTREM.

Maybelline NY The Colossal Go Extreme!, mascara închisăŞi dacă acest lucru nu vă este de ajuns, Maybelline NY The Colossal Go Extreme! vine şi cu o concentraţie de 20 de ori mai mare a colagenului din mascara. Astfel sunt necesare doar câteva secunde pentru ca volumul să fie într-adevăr unul colosal.

Maybelline NY The Colossal Go Extreme!, mascara deschisă Scurtă istorie Maybelline NY
Acum 101 ani, chimistul T.L. Williams a creat prima mascara Maybelline pentru sora lui, Mabel. Prietenul acesteia, Chet, era îndrăgostit de o altă femeie şi, pentru a-şi ajuta sora să-şi recucerească iubitul, T.L. Williams a combinat vaselină cu praf de cărbune şi a conceput o soluţie care închidea culoarea genelor. Succesul a fost mai mult decât garantat: anul acesta aniversăm un secol de când Mabel şi Chet s-au căsătorit. În 2015 vom sărbători centenarul compania Maybelline, al cărei nume provine de la combinarea numelor Mabel şi Vaseline.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “O noutate Maybelline NY: mascara The Colossal Go Extreme!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.