Lola's Box

Când te gândeşti la Alexandru Abagiu, ce brand îţi vine în minte? Ştii tu ceva, doar că acum trebuie să faci un update în informaţiile tale, pentru că, din această primăvară, Alex este National Make-up Artist Lancôme.

Dacă faci o retrospectivă a carierei lui Alexandru Abagiu, vei constata că experienţa lui în machiaj se întinde pe două decenii. Cu alte cuvinte, precum în celebrul roman al lui Alexandre Dumas (tatăl), Alex face un pas firesc în carieră “După 20 de ani”. Concret, din această primăvară, el devine National Make-up Artist al brandului Lancôme.

Lancôme - Alexandru Abagiu, machiaj

De-a lungul carierei sale, Alexandru Abagiu a lucrat cu cele mai bune echipe editoriale din ţară şi din străinătate – convingerea lui a fost că nu putea deveni cel mai bun în domeniul său decât lucrând cu cei mai buni. Creativitatea lui a făcut ca limitele machiajului să fie duse dincolo de puterea de imaginaţie a privitorului simplu. În consecinţă, Alex a semnat make-up pentru pictoriale unice, care au fost preluate de ediţiile internaţionale ale revistelor.

Sute de editoriale pentru reviste şi mediul online. Backstage-uri de modă organizate şi zeci de reclame şi videoclipuri filmate. Pentru toate acestea, Alexandru a consumat zeci de mii de farduri, fonduri de ten, rujuri şi creioane, iar pentru aplicarea acestora a folosit sute de pensule şi bureţei. Mai este nevoie să vorbim despre nenumăratele ateliere şi conferinţe de make-up şi tendinţe pe care le-a susţinut? Este clar că universul fascinant şi colorat al machiajului nu mai are secrete pentru make-up artistul român.

«Ca profesionist, consider cu tărie că machiajul nu ar trebui să fie constrâns de reguli, iar creativitatea nu ar trebui să aibă nici un fel de limite!» - Alexandru Abagiu
«Ca profesionist, consider cu tărie că machiajul nu ar trebui să fie constrâns de reguli, iar creativitatea nu ar trebui să aibă nici un fel de limite!» – Alexandru Abagiu

Din postura de maestru incontestabil al culorilor şi tehnicilor de machiaj, Alexandru Abagiu a acceptat misiunea Lancôme: să provoace culoarea şi textura. În toate formele şi declinările posibile. Aşa că, de acum, când vorbim de make-up, semnătura lui Alex va fi sinonimă cu eleganţa absolută Lancôme.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.