Lola's Box

Sonia TrifanIndiferent care este tendinţa în modă, conceptul “femme fatale” rămâne întotdeauna de actualitate şi ideile designerului sunt singurele care îl pot face atractiv pentru publicul căruia i se adresează. După ce am văzut ultimele creaţii ale Soniei Trifan, pot spune că a reuşit să atragă privirile. Şi au fost destui cei care au admirat rochiile la sesiunea foto din Centrul Vechi…

Cum se numeşte noua colecţie?
Colecţia se numeşte “Femme fatale”. Această colecţie – plină de culoare, umbre şi strălucire – o dedic tuturor femeilor care îşi doresc să fie frumoase şi admirate. A. Suarez spunea “O femeie devine regină, din clipa în care începe s-o dorească un bărbat”. Dacă l-aş parafraza, aş spune că “o femeie devine femme fatale din clipa în care îmbracă rochia perfectă”.

Ana MardareCe materiale ai folosit?
Sunt materialele pe care le folosesc de fiecare dată. Catifea, mătase, jerse şi paiete. Ador aceste materiale. Şi se pare că le adoră şi clientele mele, pentru că deja am vândut câteva dintre rochiţe.

Am rămas impresionată de apariţia Anei Mardare în shooting. De unde ideea?
Mi-am dorit foarte mult să o am pe Ana Mardare în noua mea colecţie, deoarece aduce un aer proaspăt şi plin de eleganţă. Ana este prietena mea, dar şi una dintre cele mai frumoase artiste de la noi.

Accesoriile sunt creaţia ta sau colaborezi cu cineva?
Accesoriile sunt alese şi comandate special pentru fiecare colecţie în parte. Îmi place să las amprenta stilului meu şi la accesorii. De fapt, dacă alegi cu gust un colier sau o brăţară, ţinuta este completată perfect.

Monica SăftoiuCare este publicul căruia te adresezi cu aceste accesorii?
De cinci ani mă adresez aceluiaşi public. Doamne şi domnişoare care îşi doresc să fie transformate în adevărate DIVE, îmbrăcând o rochie semnată Sonia Trifan. Frumuseţea şi eleganţa nu au vârstă.

În curând te vei căsători. Câte rochii vei purta la eveniment? Rochia albă, clasică sau…
Da, aştept cu nerăbdare – ca orice viitoare mireasă – cel mai important eveniment din viaţa mea. Încă creez, cercetez, studiez toate modelele de mireasă şi încerc să mă opresc la câteva dintre ele. Probabil voi purta 4-5 rochiţe. Pentru fiecare moment (biserică, şedinţă foto, restaurant etc) vreau să port o altă rochie. Cu siguranţă voi avea şi o rochie albă.

PS: Mai multe imagini “making of…” puteţi vedea aici.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “«O femeie devine femme fatale din clipa în care îmbracă rochia perfectă» by Sonia Trifan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.