Lola's Box

Au trecut sărbătorile – e drept, de două luni 🙂 -, a trecut şi Valentine’s Day, trece şi Dragobete. Şi intrăm în primăvară, când vrem să avem o stare de bine permanentă. Iar Nutradose Detox poate fi prietenul din umbră.

Oricât am încerca să ne facem viaţa mai frumoasă, mereu intervin şi probleme care ne dau planurile peste cap. Mai o retenţie de apă, mai o digestie deficitară, mai acneea care se răscoală, ca să nu mai vorbim de kilogramele în plus. Iar toate acestea sunt necazurile cu care ne confruntăm cel mai des. Ce avem de făcut în această situaţie?

De exemplu, putem încerca un complex 100% natural, aşa cum este Nutradose Detox. Creaţia celor de la Ropharma Heatlhcare aduce o formulă special concepută pentru purificarea organismului şi redarea stării de bine. Eliminarea surplusului de apă din corp – ştiţi senzaţia aia de mâini şi picioare grele, nu? – şi a toxinelor sunt doar două din efectele benefice pe care suplimentul alimentar le are asupra stării generale.

Păpădie, mere, anghinare, varză roşie, pătrunjel, seminţe de grapefruit şi hrişcă. Şapte dintr-o lovitură, precum în povestea “Croitoraşului cel Viteaz”. 🙂 Extractele standardizare cu absorbţie rapidă alcătuiesc un cocktail unic, 100% natural, care redau organismului starea de sănătate prin reducerea retenţiei de apă şi eliminarea toxinelor.

“Nutradose Detox se recomandă pentru eliminarea retenţiei de apă, stimularea digestiei dificile şi a tranzitului lent, diete de slăbit şi purificare a organismului, dar şi vindecarea problemelor cutanate (acnee). Acest complex 100% natural poate fi administrat de două ori pe an, în cure de patru săptămâni. Persoanele care au probleme cu acneea pot administra şi de mai mult de două ori pe an. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează.” – Florenţa Creţu, specialist Ropharma Healthcare

Administrare: 1-2 (fiole) unidoze la micul dejun sau în timpul zilei – se diluează într-o cană de apă fierbinte sau rece. Se face cură de patru săptămâni, se poate relua după o pauza de 2-3 săptămâni.

Chiar dacă este un supliment alimentar, recomandarea mea este să discutaţi cu medicul de familie înainte de a lua Nutradose Detox. Dacă este totul în regulă, atunci urmaţi principiul: Detox Your Life!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.