Lola's Box

Surprizele toamnei încep să se arate una câte una, iar Oriflame ne încântă cu o ofertă extrem de generoasă, care poate mulţumi chiar şi pe cele mai pretenţioase dintre noi.

Gama de îngrijire a tenului Ecollagen. Apariţia ridurilor este semnul unei lipse de colagen în piele, iar combaterea acestui deficit se poate face cu Ecollagen cu extract de celule stem din plante, care contribuie la recrearea colagenului pierdut. În plus, noua Cremă de noapte pentru corectarea ridurilor Ecollagen, 44,99 leiformulă a fost îmbunătăţită, este mai lejeră şi fără parabeni.

  • Cremă de zi pentru corectarea ridurilor FPS 15 Ecollagen (50 ml – 44,99 lei). Creată pe baza extractului unic de celule stem din plante, această cremă de zi contribuie la reumplerea ridurilor din interior şi la prevenirea formării ulterioare a acestora. Textura nouă, mai lejeră, se absoarbe uşor în piele.
  • Cremă de noapte pentru corectarea ridurilor Ecollagen (50 ml – 44,99 lei). Îmbogăţită cu extractul unic de celule stem din plante, crema de noapte Ecollagen acţionează pentru a reumple ridurile din interior şi a preveni formarea ulterioară a acestora. Textura consistentă şi mătăsoasă se absoarbe rapid în piele.

Ruj Colour Drop, 15,99 leiRuj Colour Drop (2g – 15,99 lei). Bucură-te de perfecţiune absolută, culoare intensă şi luciu sublim, de la prima aplicare până la ultima picătură – cu primul ruj din lume ce urmează curbele naturale ale buzelor. Conţine complexul Dew Drop, pentru hidratare intensă şi senzaţie de confort, şi nu se deteriorează forma de picătură datorită formei inovatoare.

Şampon pentru strălucire HairX (250 ml – 11,99 lei). Şampon ce amplifică strălucirea părului prin acţiunea pudrei de diamante şi a hidratantului lejer. Reface echilibrul natural de hidratare a părului, care îşi recăpătă luminozitatea cu aspect sănătos.

Balsam pentru strălucire HairX (250 ml – 11,99 lei). Un balsam consistent, ce hidratează părul tern şi îi conferă un aspect strălucitor şi vibrant. Conţine pulbere strălucitoare de diamante şi un emolient cu efect de netezire a părului. Părul rămâne catifelat şi foarte uşor de coafat.

Mască reparatoare pentru păr HairX (200 ml – 18,99 lei). Tratament consistent şi intens hrănitor, ce lasă părul mai rezistent, cu aspect sănătos şi mai mătăsos, după numai două minute. Contribuie la creşterea rezistenţei părului la ruperea cauzată de pieptănatul repetat, hrăneşte şi protejează firele de păr, prevenind deteriorarea ulterioară a acestora.

Ser reparator pentru vârfuri despicate HairX, 25,99 leiŞampon reparator HairX (250 ml – 11,99 lei). Şampon pentru utilizare zilnică, ce curăţă părul fără să îl deshidrateze şi contribuie la hrănirea părului deteriorat. Formula conţine ulei de argan, ce oferă un plus de îngrijire părului uscat şi fragil.

Balsam reparator HairX (200 ml – 11,99 lei). Balsam pentru utilizare zilnică, ce catifelează şi hrăneşte părul, iar formula cu ulei de argan contribuie la reducerea degradării cauzate de pieptănatul excesiv.

Ser reparator pentru vârfuri despicate HairX (30 ml – 25,99 lei). Ser hrănitor, care nu necesită clătire şi care reduce vizibil aspectul vârfurilor despicate datorită tratamentului hidratant cu ulei de argan. În plus, îngrijeşte cuticula firului de păr pentru a preveni despicarea ulterioară a vârfurilor.

Săpun exfoliant Swedish Spa (5,99 lei/bucată). Revigorează, curăţă, exfoliază şi masează dintr-un singur pas! Noutatea o reprezintă aroma de citrice efervescente, combinate cu note florale de mijloc şi acorduri finale de mosc.

Fard de pleoape Very Me Soft N'Glam, 11,99 leiFard de pleoape Very Me Soft N’ Glam (1,9 g – 11,99 lei). Un fard duo de pleoape, la fel de versatil precum starea ta de spirit! Poate fi aplicat uscat pentru un aspect final delicat şi strălucitor. În schimb, alegerea aplicării umede conferă un look metalic intens.

Set Chocolate Dream (45 lei). Setul conţine gel de duş Chocolate Dream (200 ml), spumant de baie Chocolate Dream (300 ml) şi cremă de mâini Chocolate Dream (75 ml).

Apă de toaletă Manful (75 ml – 52,99 lei). Dorinţele sunt aprinse de această fuziune ameţitoare a notelor de şofran exotic, scorţişoară şi boabe prăjite de tonka.

Arome de toamnă (parfumuri)
În această toamnă, cu Oriflame, latura pasională şi senzualitatea sunt puse în valoare pe notele captivante ale parfumurilor lemnoase.

  • Colecţia MUSK Arome de toamnă (parfumuri)Apă de toaletă Seductive Musk (50 ml – 39,99 lei). Captivează-i pe cei din jurul tău cu aroma senzuală şi fermecătoare a apei de toaletă, ce cucereşte prin notele irezistibile de trandafir, mosc şi caşmir.
  • Apă de toaletă Power Musk (50 ml – 39,99 lei). Pasiune şi masculinitate, puse în valoare de notele lemnos condimentate (lemn de oud, mosc, nucşoară) ale apei de toaletă.

Cremă hidratantă de mâini Milk & Honey Gold (75 ml – 7,49 lei). Cremă luxoasă de mâini, cu textură bogată, pentru hidratare intensă. Este creată cu proteine de lapte şi extracte de miere din surse organice, care oferă hidratare pielii uscate.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Noutăţile toamnei de la Oriflame

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.