Lola's Box

Lună de lună, venirea beauty boxului Pick N Dazzle este o experienţă specială, pe care eu o pot asemăna cu cea a unui copil atunci când desface cadourile de la Moş Crăciun. Şi aceasta pentru că lună de lună avem parte de noutăţi interesante.

Pentru iunie, surprizele pe care ni le-a pregătit Pick N Dazzle le regăsim atât în cutiile noastre – cu produse noi pentru portofoliu -, cât şi în mediul online – cu poveşti şi promoţii noi pe care le regăsim pe site-ul pickndazzle.com. Acum că v-am spus pe scurt care au fost surprizele pregătite pentru prima lună de vară, să vă povestesc pe larg despre ele.

Voi începe cu ceea ce găsiţi nou pe site… De acum, dacă sunteţi la prima întâlnire cu Pick N Dazzle, secţiunea Community ajută să aflaţi mai multe despre experienţele altor cliente sau bloggeri şi puteţi citi impresiile acestora despre produsele pe care le-au găsit în beauty boxurile lor – trimise în funcţie de ceea ce au completat în beauty profil.

Pick N Dazzle, Sparkle and SplashCea de-a doua noutate este promoţia Splash and Sparkle, pe care Pick N Dazzle o derulează în această perioadă şi care vă va aduce un răsfăţ cu note de vanilie ce se combină cu cele de iasomie, flori de portocal şi tuberoze. Concret, cele care comandă unul din serviciile Pick N Dazzle pentru o perioadă de şase luni vor primi gratuit produse din portofoliul VIVIAN GRAY – ritualul tău de îngrijire a corpului te va face să fii strălucitoare ca un diamant.

Pick N Dazzle, fiole & criogel & cremăAcum să vă spun pe scurt şi de ce am primit în cutia lunii iunie. Pentru prima lună de vară, când întreţinerea corporală trebuie să fie una din priorităţi, beauty boxul meu Pick N Dazzle a purtat integral semnătura Bottega di LungaVita. Produsele din gama Super Dren contribuie la reducerea celulitei – cu al său aspect de “coajă de portocală” -, a vergeturilor şi a altor semne. Acţiunea produselor este una rapidă, astfel că nu trebuie să aştepţi săptămâni sau luni pentru a vedea rezultate vizibile – eu testez produsele de câteva zile şi voi reveni cu un review detaliat la final.

Pick N Dazzle, criogel & fioleAnti-Water Cryogel (criogel împotriva retenţiei de apă) se absoarbe rapid şi are efect de criogenare – la aplicare vei simţi o senzaţie puternică de rece. Te va ajuta să te simţi tonifiată şi mai uşoară pentru că va lucra instantaneu, fiind de preferat să-l foloseşti vara sau într-o baie caldă. Nu are acea viscozitate specifică altor produse anticelulită şi rămâne pe piele atâta timp cât o masezi, ceea ce înseamnă că funcţionează nu numai pentru descompunerea celulitei, ci şi pentru a oferi fermitate pielii. Criogelul este eficient şi împotriva retenţiei de apă, favorizează microcirculaţia şi elimină excesul de fluide.

Pick N Dazzle, cremă & fioleCellulite Cream with AHAs (crema anticelulitică cu AHA) are o textură plăcută şi cremoasă, având darul de a îmbunătăţi semnificativ aspectul de “coajă de portocală”. Tonifică şi compactează ţesuturile, purifică celulele cu un fitocomplex care contribuie la eliminarea celulitei infiltrate. După folosirea cremei – poţi aplica din belşug pentru că recipientul are 250 ml -, vei observa o piele mai fină, mai tonică, mai elastică, iar trupul tău va fi complet remodelat. Dacă vei opta pentru pachetul Dazzling Picks, vei primi atât criogelul, cât şi crema anticelulitică.

Pick N Dazzle, Super Dren, fioleNight Time Concentrate “High-Impact Effect” ampoule (fiole cu concentrat nocturn “High-Impact Effect) – dacă preferi un tratament anticelulitic care să fie şi funcţional, dar şi luxos, atunci trebuie să încerci acest produs premium. În spatele concentratului din fiole se află o bogată activitate de cercetare ştiinţifică. Conţine ingrediente active din plante, care acţionează termic pentru drenajul şi reducerea depozitelor adipoase. Pentru rezultate optime, după masajul cu cremă anticelulitică cu AH, se aplică o fiolă – seară de seară, înainte de culcare – timp de 14 zile consecutive. Pe timpul nopţii, pielea este mai permeabilă şi ingredientele active ale produsului sunt absorbite mai uşor.

Voi ce aţi primit în beauty boxul Pick N Dazzle din iunie?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Noutăţile lunii iunie la Pick N Dazzle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.