Lola's Box

Deja nu mai este o noutate că îmi plac cosmeticele Flormar. Chiar înainte de Revelion mi-au făcut o surpriză şi am primit o mulţime de bunătăţi, nici nu ştiu cu care să încep…

Flormar Make-Up Fix Spray

Flormar Make-Up Fix SprayÎn primul rând mi-a plăcut foarte mult că “jetul” nu este foarte puternic, iar produsul este împrăştiat uniform pe faţă. În al doilea rând, primeşti ceea ce ţi se promite: mie mi-a păstrat machiajul intact toată noaptea de Revelion şi nu a trebuit să fac nici un retuş. Un mare plus este şi faptul că produsul conţine vitamine şi minerale pentru ten. Preţ: 34 lei.

Flormar Invisible Loose Powder

Flormar Invisible Loose PowderÎmi placeeeee! 🙂 Mai ales că se adaptează oricărei nuanţe de ten. Are o textura foarte fină şi fixează machiajul pe întreaga durată a zilei. Eu folosesc destul de des fonduri de ten / BB cream cu acoperire medie, iar unele nu au nevoie de pudră pentru că atunci arată foarte încărcat machiajul. Însă cu Loose Powder pot fixa fondul de ten şi scap de aspectul lucios al feţei. Preţ: 38,40 lei.

Flormar Metallic Eye Shadow ME01 Rock It

Flormar Metallic Eye Shadow ME01 Rock ItUn creion de ochi negru, foarte cremos, care permite o aplicare foarte uşoară. Îmi place cum aluneca pe pleoape din prima, nu trebuie să stau şi să retuşez golurile. Creionul are particule argintii strălucitoare pentru un plus de luminozitate. Este foarte bun pentru dimineţile în care te grăbeşti şi nu ai timp de treburi complicate.

Flormar Mascaraliner

Flormar MascaralinerProdus doi în unu: mascara şi tuş. Mie îmi plac produsele multifuncţionale – pe lângă faptul că ocupă puţin spaţiu în beauty case, portfard sau geantă, eu nu am reuşit niciodată să consum un tuş sau o mascara până la ultima picătura. Este un produs versatil şi, pentru un plus de strălucire, îl poţi aplica în line foarte subţire deasupra liniei de tuş negru, iar genelor să le dai un pic de glitter la vârfuri. Îl poţi folosi utiliza pentru un machiaj de seară – daca dai dovadă de prudenţă – este foarte pigmentat -, poţi adăuga un pic de “glow” machiajului de zi. Preţ: 39,36 lei.

Flormar Rotating High Performance Volume Mascara

Ei bine, asta a fost lovitura de graţie. Eu i-am spus mascara cu motoraş. 🙂 Nu, nu este conceput pentru persoanele leneşe – datorită faptului că peria rotativă se învârte în două sensuri, îţi face genele mai lungi şi cu mai mult volum. Un plus este că mascara conţine ulei de măsline care împiedică uscarea genelor.

Cum vi se par noutăţile? Vouă ce vă place mai mult de la Flormar?

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Noutăţi interesante de la Flormar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.