Lola's Box

Fond de ten cu formulă gel-serum ultrafluidă, rujuri şi glossuri strălucitoare precum un şirag de perle şi o colecţie Haute Dogs, deopotrivă originală şi cool. Sunt câteva din noutăţile MAC Cosmetics pentru această toamnă.

Dacă mi-ai cere să-ţi recomand trei branduri de top de la care să-ţi alegi produsele pentru make-up, fără îndoială că unul din numele pe care le voi pronunţa este MAC Cosmetics. Aproape că nu am întâlnit persoană care să se machieze cu produsele lor şi care să nu fie foarte mulţumită de rezultate. Ştiţi ce “love and hate” este între mine şi preafrumoasele mele cearcăne. 🙂 Ei bine, la MAC am găsit cel mai bun anticearcăn din câte am testat. Dar gata, haideţi să trecem în revistă ce este nou în această toamnă în magazinele brandului venit de departe – pentru noi: tocmai din Canada.

MAC Studio Waterweight

MAC Cosmetics Studio WaterweightCea mai recentă lansare din gama MAC Studio, fondul de ten Waterweight SPF 30 oferă culoare rezistentă printr-o formulă gel-serum ultrafluidă, cu textură cremoasă, ceea ce-l face uşor de aplicat. Acest produs inovator al canadienilor de la MAC Cosmetics a fost principala alegere a make-up artiştilor în precedentul sezon Fashion Weeks.

Cu o acoperire medie, construibilă, Studio Waterweight estompează uşor imperfecţiunile, cum ar fi porii şi liniile fine. Complexul Moisture Fusion garantează hidratarea imediata şi de durată, pe tot parcursul zilei, astfel că pielea rămâne moale, suplă şi mătăsoasă la atingere. Este de remarcat şi aplicatorul cu pipetă, ceea ce face ca fondul de ten să fie dozat foarte bine. Preţ: 152 lei.

MAC Cremesheen Pearl Lipstick
MAC Cremesheen Pearl Glass

MAC Cosmetics Cremesheen PearlDacă priveşti cu atenţie gama Cremesheen Pearl, ai impresia că cele zece rujuri şi cinci glossuri – toate în nuanţe de roz, corai şi roşu -, cu denumiri care au ceva din aerul specific al Asiei, au în compoziţie mici particule strălucitoare, astfel încât buzele să fie seducătoare şi luminoase precum un şirag de perle.

Dacă vă sperie ideea unor rujuri şi glossuri strălucitoare, nu vă faceţi griji: efectul este unul subtil – în cel mai bun sens al termenului -, astfel că, în cazul în care veţi folosi Cremesheen Pearl, buzele nu vor arăta precum ale unei dive disco. Şi pentru că nu putea lipsi semnătura specifică MAC Cosmetics, rujurile şi glossurile au aromă şi miros de vanilie. Preţ: ruj – 92 lei, gloss 97 lei.

MAC Cosmetics Cremesheen Pearl, gamă completăMAC Haute Dogs

Fiecare colecţie nouă MAC Cosmetics ne surprinde cu ceva: Haute Dogs este cu şi despre cele mai simpatice animale de companie, câinii! În tonuri calde şi atrăgătoare, de crem, bej şi maro, cu o formulă bogată care conţine de la pudre aurii – pentru sculpting – până la rujuri în culoarea fructelor de pădure, colecţia Haute Dogs este una care propune un stil pentru fiecare – fie că preferi ceva aristocrat, fie că alegi neconvenţionalul.

Preţuri: Mineralize Glass 107 lei, Mineralize Lipstick 107 lei, Nail Lacquer 48 lei.
Preţuri: Mineralize Glass 107 lei, Mineralize Lipstick 107 lei, Nail Lacquer 48 lei.

 

Preţuri: Fluidline 92 lei, Mineralize EyeshadowX4 214 lei, Mineralize Skinfinish 141 lei, Sculpting Powder 107 lei.
Preţuri: Fluidline 92 lei, Mineralize EyeshadowX4 214 lei, Mineralize Skinfinish 141 lei, Sculpting Powder 107 lei.

 

Preţuri: Veluxe Liner 92 lei, Brush 216 lei (fiecare), Lip Pencil 75 lei.
Preţuri: Veluxe Liner 92 lei, Brush 216 lei (fiecare), Lip Pencil 75 lei.

Dacă ar fi după mine, aş cumpăra întreaga colecţie Haute Dogs. Dar cred că, deocamdată, trebuie să mă mulţumesc doar cu dorinţa. 🙂

MAC Cosmetics, acum şi în Iaşi

MAC Cosmetics deschidere IaşiDeseori, unele cititoare ale blogului şi-au exprimat regretul că nu există magazin MAC Cosmetics şi în partea de nord-est a ţării. Ei bine, dragilor, aşteptarea a luat sfârşit pentru că brandul canadian a deschis cel de-al şaptelea magazin din România. De la finalul lunii septembrie, magazinul îl găsiţi în PALAS MALL din Iaşi, unde puteţi descoperi atât colecţiile ediţie limitată, cât şi cele permanente.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Noutăţi de toamnă la MAC Cosmetics

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.