Lola's Box

Când vorbim de vopsirea părului şi de brand românesc cu tradiţie, este imposibil să nu facem referire la LONCOLOR. Ei bine, acum, răsfăţul şi rezultatele din saloanele de hairstyling vin direct la noi acasă datorită tehnologiei AOR-Tech pe care o regăsim în cele mai noi produse ale mărcii româneşti.

Deseori ne dorim o vopsea pentru păr de foarte bună calitate, pe care, după ce o folosim, să obţinem rezultate profesionale pentru părul nostru, cu acea culoare care iese din mâna unui hairstilist. Dar, în acelaşi timp, nu vrem să fim chinuite de mirosul neplăcut de amoniac. Şi atunci ce avem de făcut?

LONCOLOR EXPERT, nuanţator

Ca o recompensă pentru încrederea de care s-a bucurat din partea clientelor de-a lungul anilor, LONCOLOR a lansat noua vopsea pentru păr LONCOLOR EXPERT. Cu ce vine nou? Părul este detaliul prin care orice femeie iese în evidenţă – fie că îi place, fie că nu -, iar culoarea poate fi atuul care ne oferă încredere în noi, ne face să fim puternice şi gată să înfruntăm orice provocare. Dar vrem să ne şi protejăm părul, aşa că evităm întâlnirile prea dese cu amoniacul. Pentru aceasta, noua vopsea vine cu tehnologia de ultimă oră AOE-Tech (Ammonia Odor Encapsulation).

Care este, de fapt, secretul acestei tehnologii? Formula AOE-Tech oferă avantajele colorării permanente a părului cu amoniac şi reduce semnificativ mirosul acesteia. Molecula de amoniac este încapsulată în vopseaua-cremă, astfel că asigură o aplicare uşoară, fără mirosul puternic al amoniacului, iar rezultatul final este excepţional.

LONCOLOR EXPERT AOE-Tech conţine uleiuri din germeni de grâu şi extract de curmal, ingrediente care ajută la intensificarea culorii. Noua gamă de vopsea conţine 16 nuanţe special create pentru a scoate şi mai mult în evidenţă frumuseţea părului.

LONCOLOR EXPERT, lansare

Şi pentru ca rezultatele să fie şi mai bune pentru părul nostru, gama LONCOLOR EXPERT include şi masca pentru părul proaspăt vopsit. Aceasta îmbină calităţile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, tandem care asigură strălucirea părului proaspăt vopsit. De asemenea, elasticitatea naturală a părului este intensificată de echilibrul perfect dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lămâie şi trestie de zahăr – rezultatul este o podoabă capilară mătăsoasă şi delicată.

Textura catifelată a LONCOLOR EXPERT permite o aplicare uşoară şi conferă părului o senzaţie naturală la atingere, fără a-l îngreuna. Deci… Cine a folosit LONCOLOR şi, mai ales, cine a testat LONCOLOR EXPERT?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.