Lola's Box

Vara se apropie de final – cel puţin calendaristic, pentru că mercurul din termometre nu prea pare dispus să coboare la cote mai mici -, iar noi ne pregătim pentru machiaje care să fie în ton cu culorile toamnei. Şi una din sursele de inspiraţie o putem găsi în noua gamă Inglot.

Inglot noua colecţieLa evenimentul de prezentare a noilor produse, găzduit de magazinul Inglot din Băneasa Shopping City, una dintre vedete a fost pudra Freedom system HD Sculpting, o variantă HD compactă, care este disponibilă în cinci nuanţe. Produsul a fost conceput pentru evidenţierea trăsăturilor faciale.

Inglot noua colecţieDacă sunteţi adeptele unei pudre HD compacte pe care să o folosiţi zi de zi, în special acum când căldura frizează toridul, atunci puteţi apela la Freedom system HD Pressed. Dacă vă întrebaţi în ce constă sistemul Freedom, acesta constă din paleta (cu sau fără oglindă) cu sistem magnetic de prindere a capacului, în care ne putem compune propria colecţie de culori (pudră, fard, ruj etc). Avantajul este că, după terminarea produsului, cutia se poate refolosi pentru noile farduri.

Inglot noua colecţieCe am mai descoperit la eveniment?

  • Bureţi de machiaj Pro Blending Sponge, care nu conţin latex şi sunt ideali pentru o aplicare fără imperfecţiuni a fondului de ten;
  • Creioane KOHL cu textură cremoasă, disponibile în cinci nuanţe noi;
  • Portfard cu două buzunare, disponibil în variantă albastră, portocalie sau neagră.

This slideshow requires JavaScript.

Dar, fără îndoială, vedetele incontestabile ale serii au fost parfumurile solide fără alcool – şi ele în sistem Freedom -, care sunt disponibile în cinci arome fresh: Purple Musk, Green Fruit, Bright Amber, Mandarin Crush şi Golden Wood. Pur şi simplu îţi vine să le mănânci.

Inglot noua colecţieOricât de bine v-aş descrie produsele din noua gamă Inglot, cel mai bine este să mergeţi să le testaţi personal în magazinul Inglot din Băneasa Shopping City. Vă va fi greu să vă desprindeţi de acel univers mirific al culorilor.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Noua colecţie Inglot

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.