Lola's Box

La lansarea No7 în 1935, sloganul utilizat a fost “calea modernă spre frumuseţe” şi nimeni nu s-a gândit că aceste cuvinte vor fi cât se poate de actuale şi după aproape 80 de ani. Cea mai bine vândută gamă de produse cosmetice şi de îngrijire a pielii din Marea Britanie vine acum cu o nouă colecţie make-up, în care culorile au rolul de a evidenţia frumuseţea naturală.

Boots No7 Cosmetics2013 este anul în care gama Boots No7 se reinventează, cu produse noi, prin care femeia modernă de pretutindeni poate să arate şi să se simtă şi mai frumos. Şi pentru că omenirea traversează un continuu proces de modernizare, nici No7 nu putea rămâne indiferentă, dar nu a uitat tradiţia care a consacrat-o: produse de cea mai înaltă calitate cu preţuri accesibile.

No7 Stay Perfect FoundationIndiferent că mergem la serviciu, ieşim la un eveniment sau împreună cu familia ori prietenii, gama de fonduri de ten No7 oferă nuanţe dintre cele mai diverse astfel încât orice preferinţă să fie îndeplinită. Şi nu contează dacă vrei un look radiant, proaspăt sau natural. Indiferent de tipul de ten, poţi apela cu încredere la “Stay Perfect”, a cărui textură uşoară acoperă ridurile şi petele, rezistând pe piele până la opt ore.

No7 Beautifully Matte LiquidPentru cine vrea un aspect mat al pielii, atunci No7 ne propune “Beautifully Matte”, un fond de ten a cărui formulă pe bază de pudră absoarbe excesul de sebum. Cu el vei avea întotdeauna un look rafinat, în care cusururile nu îşi au locul.

No7 Radiant Glow ConcealerÎnsă nimeni nu este perfect şi fiecare dintre noi mai ar mici imperfecţiuni pe care vrea să mascheze. În plus asigură şi fixarea machiajului, aşa că “Radiant Glow” de la No7 face minuni când avem ochii obosiţi, ne-au apărut cearcăne sau riduri. Corectorul are pensulă aplicatoare încorporată, iar formula se bazează pe particulele care reflectă lumina. Foloseşte-l şi te vei întreba: “Unde au dispărut cearcănele?“. 🙂

Nici un machiaj nu este complet dacă nu avem grijă şi de gene, iar noua colecţie de mascara te va ajută să obţii mai mult volum, să-ţi alungeşti genele şi să le curbezi. Şi mie mi-au plăcut pensulele unice şi sofisticate şi abia aştept să le testez. Ca de altfel toate produsele de make-up No7.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Noua colecţie de make-up Boots No7

  1. Nu le-am incercat niciodata. Si asta pentru ca n-am primit mostre ca sa vad cum sunt
    La Clarins si Clinique asa le-am devenit fidela-pentru ca mi-au tot dat mostre 🙂 M-au castigat usor de partea lor

      1. Un ser vreau neaparat. Dar o sa-mi iau tot din ce am incercat pentru c-am observat ca unele imi “strang” fata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.