Lola's Box

Vara aceasta, Douglas îşi extinde portofoliul cu încă un brand care va face multă lume să ridice din sprâncene, pentru că numele lui este… very kinky: Pretty Vulgar.

Sunt persoane care îşi imaginează frumuseţea umană ca fiind o sumă de contradicţii, un univers multifaţetat. Veterani ai industriei de produse cosmetice, inovatori şi makeup artişti şi-au dorit un brand care să ilustreze aceste principii. Aşa că, sub soarele Floridei a luat naştere Pretty Vulgar, brand ce ne propune colecţii de makeup pentru ten, ochi, buze şi unghii.

Diversitatea şi frumuseţea păsărilor, limbajul colorat şi estetica vintage. Toate acestea au fost sursa de inspiraţie pentru gama Pretty Vulgar, disponibilă în formule încântătoare, în timp ce ambalajele şi lookuri de beauty descriu un univers al contradicţiilor frumoase.

La prima sa apariţie europeană, brandul american ne dă întâlnire la Douglas. Colecţia semnătură Pretty Vulgar are tematică vintage, ce a fost inspirată de universul păsărilor. Şi acum să vă ţineţi bine: ne aflăm în faţa unei ofensive ce este purtată de 27 de produse, cu nu mai puţin de 88 de variaţii coloristice disponibile. De astăzi, adică 20 iunie, produsele sunt disponibile în magazinul online Douglas, aşa că le puteţi comanda oriunde v-aţi afla. Din august vom găsi gama Pretty Vulgar şi în parfumeriile Douglas.

Vedetele gamei Pretty Vulgar

Dintr-un aşa arsenal bogat, sunt câteva produse care ies în evidenţă şi sunt vedetele colecţiei Pretty Vulgar.

  • The Feathers Mascara – cu design elegant în formă de colivie şi perie curbată care ridică genele în timp ce le conferă volum, curbare şi alungire. Formula de lungă durată este îmbogăţită cu provitamina B5 şi hialuronat de sodiu, care hidratează şi îngroaşă fiecare geană.

  • Ink Gel Eyeliner – dermatograf gel foarte bine pigmentat, cu uscare rapidă, rezistent la apă, care se menţine pe toată durata zilei. Îmbogăţit cu vitamina C pentru a îngriji pleoapa, acest tuş dermatograf glisează uşor şi uniform. Disponibil în trei nuanţe: Black List (negru), Dear Diary (gri) şi Plot Twist (maro închis).
  • Bury Them With A Smile – ruj mat ultrapigmentat, cu rezistenţă îndelungată, ambalat într-un tub aurit şi floral inspirat de designul ceşcuţelor de ceai; îmbogăţit cu unturi şi uleiuri hidratante pentru buze proaspete şi pline, fără a sacrifica pigmentarea; disponibil în opt nuanţe.

Ai destule palete de farduri? Mă gândeam eu că vei spune “nu”, pentru că la fel sunt şi eu. Am câteva palete, cu nuanţe care mai de care mai diverse, şi totuşi m-am îndrăgostit din prima clipă de cele din colecţia Pretty Vulgar. De departe, Phoenix Rising este favorita mea prin nuanţele calde disponibile: Untamable, Always Rising, Slay, Fierce Desire, Is Fire, My Ash, Light My Fire, Seduction Reborn, Resurrected Sin, Devilish Darling (my supreme fav, pentru că movul mi se potriveşte foarte bine), Blowing Smoke şi Fly by Night.

This summer… Who wants to be Pretty Vulgar?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.