Lola's Box

Un singur imbold este suficient pentru ca tenul nostru să-şi recapete fermitatea, conturul să sfideze trecerea anilor, iar ridurile să dea înapoi. Dacă ştii să-i foloseşti cum se cuvine, polifenolii din viţa de vie creează adevărate minuni. Iar APIVITA îi pune la lucru în noua gamă WINE ELIXIR.

Viţa de vie poate fi un aliat pentru o viaţă lungă, sănătoasă şi fericită. Nu puţini sunt doctorii care recomandă consumul de vin roşu cu moderaţie, astfel încât licoarea să aducă beneficii pentru sistemul cardiovascular. Pentru alţii, liniştea viilor este un motiv de reîncărcare a bateriilor şi de boost mental. Însă viţa de vie mai are un secret: polifenolii. Iar aceştia pot fi ingredientul perfect pentru produsele de îngrijire a tenului.

Când spui Santorini, gândul îţi zboară imediat la peisajele fabuloase cu soare – pe o parte a insulei vezi răsăritul, iar pe cealaltă apusul – şi celebra arhitectură cu alb şi albastru. Razele soarelui nu numai că transformă insula într-o destinaţie turistică extrem de atractivă, ci şi într-un paradis pentru cultivarea viţei de vie. APIVITA a dus epigenetica în podgoriile din Santorini, iar rezultatul este noua gamă WINE ELIXIR, cu polifenoli din viţă de vie.

Secretul stă în solul vulcanic din insula grecească, acolo unde viţa este cultivată în formă de “kouloura” (coroană) care o protejează de vântul puternic venit dinspre mare, aerul uscat şi căldura excesivă a soarelui. Athiri, Aidani şi Asyrtiko sunt soiurile antice care creează celebrul Vinsanto – #inwinewetrust, of course 😊. Cele trei sortimente de viţă sunt bogate în polifenoli ce dau naştere unui extract foarte puternic. APIVITA a ştiut să folosească acest extract pentru o acţiune de reactivare a tinereţii pielii.

Cu până la 100% ingrediente naturale şi fără silicon, noua gamă este pregătită să facă faţă tuturor nevoilor pielii ridate şi lipsite de fermitate.

  • Ser antirid şi fermitate WINE ELIXIR: pătrunde în straturile adânci ale pielii, reduce ridurile şi oferă fermitate şi lifting, protejează împotriva stresului oxidativ şi a acţiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea şi simțurile.

  • Cremă de zi antirid şi fermitate WINE ELIXIR: este disponibilă în două variante – cu textură bogată pentru tenul normal-uscat şi cu textură lejeră pentru tenul mixt-gras. Reduce ridurile şi conferă tenului un aspect ferm şi contururi ridicate; protejează împotriva stresului oxidativ şi a acţiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea şi simţurile.

  • Cremă de noapte regeneratoare WINE ELIXIR: hrăneşte intens, exfoliază şi reactivează tinereţea pielii în timpul nopţii, pentru a dezvălui o piele reînnoită, reparată. Reduce ridurile, oferă fermitate şi lifting, lăsând tenul neted şi catifelat.

  • Cremă antirid şi fermitate WINE ELIXIR pentru ochi & buze: este revitalizantă şi regenerează zona delicată a ochilor şi buzelor, atenuează cearcănele şi semnele oboselii, tonifică şi stimulează. Este testată oftalmologic şi nu conţine parfum chimic.
  • Ulei facial antirid şi fermitate WINE ELIXIR: cu o combinaţie unică de uleiuri non-grase şi uleiuri esenţiale, îmbogăţit cu molecule puternice antiîmbătrânire, reduce aspectul ridurilor, crescând fermitatea şi elasticitatea pielii; hidratează, hrăneşte şi reumple ridurile; protejează împotriva stresului oxidativ şi a factorilor externi datorită uleiului de propolis şi a vitaminei E.

Magia prin care noi beneficiem de noua gamă APIVITA se produce la Markopoulo, în Attica. De acolo ajunge în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City şi în farmaciile Sensiblu. Iar următoarea escală este pe noptierele noastre pentru ca tenul să fie răsfăţat, iar tinereţea lui să fie reactivată. Pentru că… #youthawakening.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “#noula… APIVITA: WINE ELIXIR de sub soarele din Santorini

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.