Lola's Box

Dove, geluri de duş - displayFiecare om are propriul său ritual de duş. Şi pentru că vine sezonul în care ne-am dori – uneori – să stăm numai în duş pentru a ne fi mai răcoare, Dove ne propune trei geluri de duş noi, care să ne facă pielea mai fină şi mai catifelată. Chiar de la primul duş.

“Când te gândeşti la Dove, ce-ţi vine în minte?” Am pus această întrebare prietenelor, dar am discutat-o şi cu multe dintre voi, iar cele mai des întâlnite răspunsuri au fost “cu o pătrime cremă hidratantă” şi “geluri de duş”. Acestea din urmă sunt noutatea pe care Dove ne-o propune în această primăvară: relansarea gamei de geluri de duş, dar şi o formulă revoluţionară ce asigură o piele mai fină şi mai catifelată, încă de la prima utilizare.

Dove, geluri de duş - displaySe poate transforma un simplu duş într-un adevărat ritual de înfrumuseţare? Ei bine, da, pentru că specialiştii Dove au îmbinat, în premieră, îngrijirea superioară a pielii cu proprietăţile senzoriale deosebite. Mai mult, noua gamă de geluri de duş vine cu o formulă inovatoare, mult mai delicată, cu textură mătăsoasă şi o spumă mai bogată.

Îngrijirea superioară se datorează tehnologiei Nutrium Moisture, care combină cei mai delicaţi agenţi de curăţare cu un amestec unic de nutrienţi proprii pielii, iar rezultatul este o hidratare în profunzime prin care se reface şi se fortifică bariera de protecţie a pielii. Spuma bogată şi cremoasă învăluie pielea într-o senzaţie de catifelare şi răsfăţ. În plus, îngrijirea oferită de gelurile de duş Dove oferă confortul şi încrederea de sine necesare pe parcursul întregii zile.

Şi dacă gelurile de duş deja existente în portofoliul Dove nu îţi erau suficiente, brandul simbolizat de porumbelul auriu aduce trei variante noi:

 • Dove Gentle Exfoliating, cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea şi strălucirea naturală a pielii;
 • Dove GoFresh Revitalise, cu parfum revitalizant de mandarine şi flori de Tiaré ce revigorează pielea;
 • Dove Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscată.

This slideshow requires JavaScript.

Acum vine întrebarea cea mare: cine vrea să-şi răsfeţe pielea cu geluri de duş Dove? Pregătiţi-vă inspiraţia pentru că începe concursul şi am cinci kituri de răsfăţ (fiecare format din trei geluri de duş Dove Deeply Nourishing, Dove Gentle Exfoliating, Dove GoFresh Revitalize). Ca orice concurs, sunt şi nişte reguli de îndeplinit, iar acestea sunt:

 • LIKE la pagina Facebook Lola’s Box;
 • SHARE public al articolului, care să includă şi hashtagul #oneshowerchallenge;
 • Să-mi laşi un comentariu la articol care să includă linkul de share public, dar şi răspunsul la întrebarea “Ce beneficii îţi doreşti de la gelul tău de duş?”.

Concursul începe astăzi, 1 mai, la ora 12.00 şi se încheie duminică, 10 mai, la ora 24.00. Desemnarea celor cinci câştigătoare se va face prin tragere la sorţi, cu random.org.

Vă urez multă baftă!

LATER EDIT: Câştigătorii sunt… Tragerea la sorţi o găsiţi aici.
PS: Rog câştigătorii să-mi trimită, prin mesaj privat, până vineri, 15 mai, numele complet, adresa poştală şi numărul de telefon pentru expedierea premiilor.

Tragere la sorţi Dove geluri de duş

Facebook Comments

Related Posts

31 thoughts on “ÎNCHEIAT/Noi ritualuri de duş cu Dove + CONCURS

 1. In opinia mea, un gel de dus PERFECT trebuie sa fie cremos, parfumat, sa aiba si particule exfoliante (in cazul in care nu folosim ceva special pentru exfoliere), sa transforme experienta dusului intr-un rasfat plin de spuma, sa lase pielea parfumata, hidratata si catifelata, eventual sa nu mai fie necesara aplicarea unei lotiuni/creme de corp. Cred ca gelurile Dove au aceste beneficii (si nu o spun de dragul concursului), pentru ca au combinatii de parfumuri absolut delicioase si texturi cremoase, demne de creme de dus. Chiar acum am un baie doua, unul cu cocos si unul cu migdale. Multumim pentru concurs!
  Link share: https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10204242252158353

 2. share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1571962049732518?pnref=story
  Sa aiba proprietati antibacteriene,sa nu usuce pielea si parfum persistent timp indelungat.
  FB- Elena Racovita

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.