Lola's Box

Sunt cosmeticele naturale o nişă încă în expansiune? Da, lucru dovedit şi de apariţia Natural Nutrition, singurul brand de beauty cult product care se bazează pe îmbinarea dintre ingredientele naturale, experienţa ştiinţifică şi designul high-tech.

NN gamă creme

NN Unt de corp nutritiv regenerant, cu monoi de tahiti şi uree (120 ml, 108 lei)
NN Unt de corp nutritiv regenerant, cu monoi de tahiti şi uree (120 ml, 108 lei)

Încă din antichitate, asocierea dintre sănătate şi estetică era un deziderat al tuturor femeilor, iar cea mai simplă şi mai directă formă de exprimare a esteticului era arta. Aceeaşi alianţă o regăsim şi la Natural Nutrition, un brand de ideologie care denotă un apetit deosebit pentru artă şi design de avangardă.

Ambalajul este unul discret, cu o grafică simplă, dar o dovadă a principiului după care se ghidează farmacista Maria Ardelean, cea după ale cărei reţete sunt realizate produsele: “Am creat NN Natural Nutrition pentru femeile care cred în puterea ingredientelor naturale dintr-o cremă cosmetică mai mult decât în forţa compuşilor chimici. Pentru cele care înţeleg că o piele frumoasă are nevoie să fie hrănită constant şi nu energizată periodic”.

Uleiurile din plante şi/sau uleiurile esenţiale, precum şi efectele terapeutice ale acestora reprezintă “magia” produselor NN, care, prin eficienţa lor, susţin ideea că nutriţia naturală stă la baza oricărei soluţii pentru ten. Dacă ne dorim ca tenul nostru să fie sănătos pe termen lung, aceasta este alternativă cea mai bună.

NN Cremă nutritivă ultravitaminizată cu ulei de camelia şi jojoba (60 ml, 110 lei)
NN Cremă nutritivă ultravitaminizată cu ulei de camelia şi jojoba (60 ml, 110 lei)

 

Cremele NN – Natural Nutrition au apărut în urma pasiunii de o viaţă a mamei mele, Maria Ardelean, şi din dorinţa mea de a redescoperi nişte reţete mai vechi, dar fără vârstă, pe care să le aduc în  zilele noastre într-o gamă de creme adaptate nevoilor femeii moderne.

Christina Hesse, co-owner NN

 

Beneficiile produselor NN:

  • contribuie la regenerarea şi protecţia celulară;
  • încetinesc procesul de îmbătrânire;
  • îmbunătăţesc elasticitatea şi circulaţia sanguină;
  • îmbunătăţesc hidratarea şi protecţia pielii;
  • elimină toxinele;
  • hidratează, energizează şi diminuează ridurile;
  • ajută la eliminarea excesului de sebum şi matifiază tenul.

This slideshow requires JavaScript.

Produsele Natural Nutrition vor putea fi găsite atât în farmaciile Sensiblu, cât şi online pe www.nncosmetics.ro.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.