Lola's Box

Doar câteva zile ne mai despart de începerea verii – cel puţin calendaristic -, aşa că este timpul să ne pregătim intens pentru zile cu mai mult soare. Iar zilele însorite înseamnă şi griji în plus, pentru că pielea expusă excesiv la soare poate să… sufere. Aşa că NIVEA SUN ne-a pregătit un întreg “arsenal”: şi pentru adulţi, dar şi pentru cei mici.

O vorbă din popor spune “Prietenul la nevoie se cunoaşte”. Pentru că este mai uşor să previi decât să repari, NIVEA devine prietenul cel mai bun al nostru în zilele cu soare. Din iunie încep vacanţele, cu relaxare, distracţie şi mult soare. Dar zilele însorite înseamnă şi întâlnirea cu radiaţiile UV nociva, care, atunci când sunt în exces, produc leziuni la nivelul pielii.

Aşa că, indiferent că suntem la mare, la munte sau în parc, un pariu mereu câştigător este NIVEA SUN – nu doar că este marca #1 la nivel global în protecţie solară, dar şi are grijă de sănătatea pielii noastre.

NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30. Protecţie eficientă şi bronz natural? Pare improbabil, dar este perfect posibil. Uleiul-spray protejează de radiaţiile UVA/UVB fără să omită bronzul frumos la care visăm la fiecare start de sezon estival. Formula cu extract de Pro-melanină din plante accelerează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină proprie pielii. Rezultatul este un bronz sănătos şi de durată. Preţ recomandat: 49,90 lei (200 ml).

NIVEA SUN Protect & Moisture cu SPF 30. Este loţiunea perfectă pentru cei care pun hidratarea pe primul loc. Asigură protecţie imediată împotriva arsurilor solare şi a îmbătrânirii premature, dar şi hidratează pielea pe termen lung. Loţiunea conţine un sistem de filtre UVA/UVB pentru protecţie eficientă şi reduce apariţia alergiilor provocate de expunerea la soare. După o zi lungă de relaxare la soare, pielea se va simţi sănătoasă, suplă şi catifelată. Preţ recomandat: 47,00 lei (200 ml).

Recomandări pentru protecţie eficientă a pielii

  • Se recomandă aplicarea sprayului sau a loţiunii de protecţie pe întreaga piele.
  • Se repetă operaţiunea la fiecare două ore şi după fiecare ieşire din apă.
  • Se evită expunerea la soare la orele prânzului (12.00-16.00), când intensitatea radiaţiilor UV este la nivelul maxim.
  • Se recomandă utilizarea produselor de protecţie solară chiar şi la umbră, pentru că aceasta nu te protejează în totalitate de efectele radiaţiilor UV.

Distracţie la plajă cu păpuşi şi NIVEA SUN Kids

Când mergem la plajă sau ieşim în parc, cei mici ar face orice să se bucure de zilele însorite. Doar că razele soarelui sunt neiertătoare şi pielea copiilor poate avea de suferit. Încă o dată, prietenul la soare se cunoaşte, aşa că NIVEA SUN Kids este alături de prichindei.

NIVEA SUN Kids cu FPS 50+. Pentru că cei mici sunt atraşi de culoare, acest spray colorat este prietenul celor mici, fiind dezvoltat pentru pielea sensibilă a lor. Protejează eficient împotriva razelor UVA/UVB chiar şi în timpul bălăcelii la mare, fiind rezistent la apă. Dacă nu l-aţi încercat – încă -, vi-l recomand cu maximă încredere. Sprayul colorat nu lipseşte din bagajul juniorului nostru – ba chiar ştie singur, după culoarea care devine albă, când trebuie să reaplice emulsia pentru a nu se face roşu ca un răcuşor. Sau ca nou lui prieten, băieţelul NIVEA. Preţ recomandat: 36,90 lei (200 ml).

NIVEA SUN Kids Swim & Play cu SPF 50+. Loţiunea ultrarezistentă la apă este concepută special pentru a ţine pasul cu copiii care nu se mai satură de mare. Formula cu Dexpanthenol ajută la protejarea barierei naturale a pielii şi menţine protecţia în apă pentru un timp îndelungat. Pe de altă parte, filtrele organice şi minerale UVA/UVB protejează împotriva expunerii la soare. Loţiunea ţine cont de nevoile speciale ale pielii sensibile ale copiilor şi reduce riscul apariţiei alergiilor. Preţ recomandat. 38,03 lei (150 ml).

Acum, pentru că avem produse de protecţie NIVEA SUN şi pentru adulţi, darş i pentru copii, nu trebuie decât să avem zile cu soare din plin. Şi să ne alegem destinaţia. Căci bagajul se face imediat, nu?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.