Lola's Box

Nu de puţine ori v-am spus că nu-mi plac cremele hidratante care lasă senzaţia de grăsime pe piele. Când am descoperit noua cremă intens hidratantă NIVEA Care am exclamat “WOW, parcă mi-au ghicit gândurile”.

NIVEA Care, Catrinel MenghiaÎn orice anotimp, pielea noastră are nevoie de o îngrijire specială. Poţi spune că-ţi place să ai mâinile aspre? Sau să simţi că hainele se agaţă de trupul tău pentru că pielea îţi este deshidratată? Cu siguranţă, răspunsul este “Nu” în ambele situaţii, doar că, uneori, uităm să avem grijă de noi pentru că trebuie să ne împărţim între serviciu, familie, responsabilităţi casnice şi angajamente sociale. Existau aceste scuze…

Existau pentru că acum avem o cremă NIVEA Care, cu ajutorul căreia putem beneficia de până la 100% hidratare intensă. Şi, foarte important, noua formulă nu lasă deloc acea senzaţie grasă cu care am fost obişnuite. Firesc, pentru că suntem curioase, ne punem întrebarea “ce o face atât de specială?”.

NIVEA CareCrema intens hidratantă NIVEA Care dispune de o tehnologie în curs de patentare, în care cristalele hidratante sunt dispersate într-o textură uşoară cremă-gel. Datorită texturii uşoare, acestea se topesc şi sunt absorbite instantaneu, imediat după aplicare, oferind o îngrijire de lungă durată şi fără a lăsa o senzaţie grasă pe piele.

Din punctul meu de vedere, avantajul NIVEA Care este că este un produs pe care îl poţi folosi pentru hidratare intensă atât pe faţă şi corp, cât şi pentru mâini. Cu alte cuvinte, este un produs 3-în-1. 🙂 Iar cutia mică o poţi purta fără nici un fel de probleme în geantă şi să aplici crema oricând simţi nevoia.

NIVEA Care, Catrinel MenghiaDacă nu ai inclus încă o cremă hidratantă în rutina ta zilnică de îngrijire, o poţi face acum. Pielea ta se va bucura de hidratare intens, iar tu vei testa inovația NIVEA Care. Iar preţurile recomandate sunt foarte prietenoase: 14,3 lei (100 ml), respectiv 19,7 lei (200 ml).

PS: Ai recunoscut-o pe Catrinel Menghia în spotul NIVEA Care?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “NIVEA Care, hidratare intensă cu efect WOW

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.