Lola's Box

Cei mai buni designeri, tendinţe viitoare, inovaţie, viziune, valoare, vintage. Toate acestea – dar şi multe altele – vă aşteaptă la a 15-a ediţie a evenimentului “V for Vintage”, cel mai important dedicat designului românesc.

Timp de două zile, 31 octombrie-1 noiembrie, pasionaţii de design vestimentar, dar şi de obiecte vintage sunt aşteptaţi la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu 18, Bucureşti), acolo unde organizatorii şi-au propus să aducă împreună cei mai creativi designeri români, dar şi invitaţi internaţionali. Cu alte cuvinte, pasiunea pentru design şi cultura vintage vor fi prezente în toate formele şi adaptările lor: de la abordările old school la interpretările autentice.

A 15-a ediţie “V for Vintage” înseamnă conexiunea şi intersectarea a peste 100 de artişti din domenii creative conexe, precum design vestimentar, bijuterii, accesorii şi obiecte. Timp de două zile, la MNAC Sala Dalles (între orele 11.00 şi 20.00) poţi vedea:

V for Vintage

  • designerii locali – din Bucureşti, Cluj, Timişoara – îşi dau întâlnire cu cei internaţionali (Paris, Sofia, Atena, Tokyo);
  • obiecte special create pentru această ediţie de către pasionaţii de artă decorativă, totul în cadrul unui experiment colaborativ cu designerii invitaţi;
  • lounge dedicat – o cafea proaspătă şi multe bunătăţi pentru ca o mică pauză de relaxare şi networking;
  • invitaţi speciali – prima ediţie “V for Vintage” în care va exista un spaţiu dedicat studenţilor și absolvenţilor din cadrul Universităţilor şi Facultăţilor de Arte şi Design.

Fiecare designer prezent, care a fost selectat de un juriu format din specialişti, va prezenta o colecţie-capsulă ce a fost dezvoltată special pentru “V for Vintage”. Iar acestea sunt într-o continuă transformare şi reinventare datorită tematicii şi juriului. De altfel, noul format al evenimentului presupune o metamorfoză: mereu în dezvoltare, transformare, schimbare şi revenire la un caracter inspirat din ultimele trenduri, dar fără a omite punctul de plecare – cultura vintage.

Aşadar, în week-endul în care facem trecerea în ultima lună de toamnă, ne vedem la V for Vintage. Vedem ce propun tinerii designeri în materie de modă, accesorii, bijuterii, apoi putem sta la o cafea şi să ne împărtăşim impresiile. Cu cine mă întâlnesc la Sala Dalles?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.